Skoda bu Kodiaq prototipi ile ne planlıyor?

Ototeknikveri     19 Kasım 2017 05:35

Skoda Kodiaq zaten belirli piyasalarda satışa çıkmış durumda. Nurburgring’de test esnasında görüntülenen yeni bir Kodiaq prototipi ise kafaları karıştırdı.

Skoda bu Kodiaq prototipi ile ne planlıyor?
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Görüntülerdeki prototiple ilgili henüz herhangi bir kaynaktan bilgi gelmedi ancak büyük ihtimalle bu 7 kişilik SUV’nin yeni bir versiyonuna bakıyoruz.

 

Bir varsayıma göre, bu en üst donanım seviyesi vRS versiyonu olabilir. Prototipin siyah tamponları, temel halojen farlar gibi özellikler kafaları karıştırarak bunun bir giriş seviyesi Kodiaq sanılması için kamuflaj amaçlı konulmuş olabilir.

Eğer bu Kodiaq vRS ise diğer versiyonlardan farklı olarak daha agresif bir kaporta kiti, farklı bir şasi ve geliştirilmiş frenler ile gelecek. Bu versiyonda Avrupa VW Tiguan’dan alınan 2.0 litre çift turbo dört silindirli dizel motor kullanılabilir.

 

Bir başka varsayıma göre ise, fotoğraflanan prototip bir hibrit sistem için test aracı olarak kullanılıyor olabilir. Bunların hepsi spekülasyondan öteye geçemiyor, dolayısıyla Skoda’nın neler hazırladığını görmek için biraz daha beklememiz gerekiyor.

Son Güncelleme : 20 Kasım 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo