İkinci nesil Renault Duster çıktı

Ototeknikveri     19 Kasım 2017 06:09

Renault ikinci nesil Duster’i piyasaya sürdü. Yeni model bir kaç ay önce Almanya’da Dacia logosu ile çıkmıştı.

İkinci nesil Renault Duster çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Renault ve Dacia Duster modellerinin arasındaki farkları dışarıdan anlayabilmek zor çünkü modifiye edilmiş ön panjur ve bagaj kapağındaki plastik trim dışında iki otomobil birbirinin aynısı.

 

Renault, Dacia’dan farklı piyasalarda satılıyor dolayısıyla Fransız grubun maliyetli tasarım değişiklikleri ile uğraşmasına gerek yok.

 

Aynı şey iç kabin için de geçerli, iki araç arasında fark görmek zor. Dacia’nın yuvarlak hava girişlerinin yerini Renault’da yatay hava girişleri alıyor ve hava girişlerinin sayısı beşten dörde düşüyor. Renault ayrıca yeni bir direksiyon simidine sahip. Bunlar dışında iki markanın da Duster otomobillerinin iç kabinleri aynı. Önceki nesilden devam ettirilen multimedya sistemi de ortak özellikler arasında.

 

Renault’un yeni Duster modeli iki ve dört çekişli sürüş sistemleri ve aynı motorlarla sunulmaya devam edilecek. Bunlar arasında 1.6 litre ve 2.0 litre benzinli motorlar (113 hp ve 143 hp) var. Dizel seçenekler ise 1.5 litre dCi (84 hp ve 89 hp) ve opsiyonel dört çekişli sürüşe uyumlu dCi 108 hp motorlardan oluşacak. Ayrıca müşteriler önden çekişli dCi 110 modelini çift debriyajlı otomatik şanzımanla birlikte yakın gelecekte satın alabilecek.

Son Güncelleme : 20 Kasım 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo