Wey SUV 2020’lerde Avrupa’da olacak

Ototeknikveri     20 Kasım 2017 04:05

Great Wall firmasının sahip olduğu Wey SUV gözünü Avrupa satışlarına dikti. Markanınn ilk SUV’si önümüzdeki beş yıl içinde çıkacak.

Wey SUV 2020’lerde Avrupa’da olacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Çinli SUV devi Great Wall lüks Wey alt markasını 2020’lerde Avrupa’ya yaymaya hazırlanıyor. 2017 Guangzhou Motor Show’da konuşan markanın CEO’su Jens Steingraber, Avrupa’da önce soldan direksiyonlu piyasalara odaklanacaklarını, ardından İngiltere piyasasına da gireceklerini açıkladı.

 

Great Wall firmasının lüks markasının Avrupa’ya geleceği bu yılki Frankfurt Motor Show’da da dile getirilmişti. Marka Almanya’daki fuarda XEV olug-in hibrit SUV konseptini tanıttı.

 

Steingraber Frankfurt Motor Show’un kendileri için şaşırtıcı bir başarı olduğunu belirtti. Steingraber “Eğer premium segmentte olmak istiyorsanız global bir oyuncu olmalısınız. Çinli müşterilerin taleplerini karşıladığımızda sıra Avrupa ve ABD’ye açılmaya gelecek.” dedi.

 

Steingraber bir başka Great Wall markası olan ve geçtiğimiz yıl 800.000 adet satan Haval’ın da gelecekte Avrupa’ya açılacağını belirtti.

 

Wey Avrupalı müşterilere kendisini güvenlik odaklı bir marka olarak lanse edecek. Marka Çin dışına açılışını tamamen yeni bir ürün portföyü ile yapabilir. İki yeni şasi şimdiden geliştirme sürecinde. Bunlardan birisi plug-in hibrit destekli olacak.

Son Güncelleme : 20 Kasım 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo