Landwind X7 yeni görünümle güncellendi

Ototeknikveri     20 Kasım 2017 05:17

Range Rover Evoque tasarımını taklit ettiği için eleştirilen ve hakkında dava açılan Landwind X7 güncellendi ancak iki model arasında hala bazı benzerlikler bulunuyor.

Landwind X7 yeni görünümle güncellendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Guangzhou Motor Show’da tanıtılan Landwind’in en ünlü modeli artık Evoque ile daha az benziyor. Marka üzerinde taklitçilik nedeniyle oluşturulan baskının bu güncellemede ne kadar etkili olduğu bilinmiyor. Yeni görünümünün yanı sıra, X7 artık 160 hp turboşarjlı benzinli motora sahip. Bununla birlikte daha önce tek seçenek olan 190 hp 2.0 litre motor da sunulmaya devam ediliyor. Range Rover ile benzer özellikler devam ediyor ancak alt ön tampon ve arka kısımdaki bazı stil öğeleri değiştirilmiş. Örneğin plakanın üzerindeki siyah plastik panelin yerini bir krom bar almış.

 

Bu değişikliklere karşın, otomobilin genel şekli hala Evoque modelini anımsatıyor. Eğimli tavan çizgisi, yükselen bel çizgisi, tekerlek kemerleri ve profil benzerliğini koruyor.

 

X7, Jaguar Land Rover ile Landwind arasında davaya neden oldu. Her iki markanın da Çin’de patentleri iptal edildi. Davaya konu olan iki model de 2015 Guangzhou Motor Show’da aynı anda tanıtılmıştı.

 

Landwind X7 2.0 litre benzinli motorla 18.500 dolardan satılıyor. Yeni modelin 1.5 litre benzinli motorla fiyatı 15.000 dolardan başlayacak. Bu da Evoque’nin başlangıç fiyatının üçte biri.

Son Güncelleme : 22 Kasım 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo