Otoshops'dan ikinci elde bir ilk: Yenileyen kredi fırsatı

Ototeknikveri     20 Kasım 2017 10:40

Otoshops, kredi kullanarak 2. El otomobil sahibi olmak isteyenlere “Yenileyen Kredi” kampanyası ile geri alım garantisi veriyor.

Otoshops'dan ikinci elde bir ilk: Yenileyen kredi fırsatı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Otoshops, 2 yıla kadar garanti uygulaması, beğenmezseniz 7 günde değişim imkanı, nakit alım çözümleriyle 2. el pazarında fark yarattı. Müşterilerinin ihtiyacı olabilecek tüm hizmetleri satış noktasında sunarak  hayatlarını kolaylaştıran Otoshops, “Yenileyen Kredi” ile 2. El pazarına getirdiği çözümlere bir yenisini daha kattı. Müşterilerine Otoshops Finans aracılığıyla finansal çözümler sunan Otoshops, “Yenileyen Kredi” ile kredi taksiti biten müşterisinin aracına geri alım garantisi veriyor. 

 

“Yenileyen Kredi” de kredi tutarının belirli bir kısmı balon ödeme olarak son takside bırakılıyor ve Otoshops müşterileri kiralar gibi düşük taksit ödeme imkanına sahip oluyor. 

 

Otoshops tarafından, kredi vadesi ve tahmini kilometreye göre araç için müşteriye geri alım fiyatı veriliyor. Kredinin son taksiti geldiğinde Otoshops, aracı güncel 2.El alım fiyatından geri alıyor ve son taksiti kapatıyor. Aradaki farkı ise Yenileyen Kredi ile Otoshops’tan alınacak yeni otomobilin peşinatına sayıyor.  

 

Eğer 48 aydan daha kısa vadeli kredi kullanırsa, “Yenileyen Kredi”nin bir avantajı olarak, balon ödeme için vade maksimum 48 ay olacak şekilde Otoshops Finans tarafından yenileniyor.

 

Böylece hayalinizdeki araca hem kiralar gibi düşük taksitlerle hem de ikinci elde satış  garantili olarak sahip oluyor ve dönem sonunda da kredinizi yeniliyorsunuz.

 

Satılan tüm araçlara, 48 ay vadeli özel kredi seçenekleri ile finansman desteği sağlayan Otoshops Finans’ın Yenileyen Kredi Kampanyası, Türkiye geneline yayılmış tüm Otoshops Yetkili Satıcılarında geçerli. Otoshops Finans hizmetleri ALJ Finansman A.Ş. tarafından sağlanıyor.

 

“2. elde güven önemli” 

Otoshops, 2. El pazarına getirdiği kurumsal yaklaşım ile pazarın tercih edilen güvenilir markası olarak öne çıkıyor. 

 

www.otoshops.com websitesi üzerinden 1000 adedin üzerinde her marka, model, yaş ve  kilometrede otomobil müşterilerin beğenisine sunuluyor. Tüm otomobiller detaylı bir ekspertiz raporuna sahip. Üstelik, müşteriler satın aldıkları otomobili herhangi bir neden göstermeksizin, beğenmezse  7 gün içinde geri getirerek, başka bir otomobille değiştirebiliyor. 

 

Otoshops, otomobili satmak isteyenler için aynı gün içinde araç sahibine ödemesini yaparak satın alınırken, satacağı her araca da 2 yıla kadar garanti veriyor. Ücretsiz Yol Yardım hizmetini de içeren Otoshops Garanti, mekanik parçaların yüzde 90’ını kapsıyor. 

 

Ekspertiz, nakit alım / takas, kredi, kasko ve trafik sigortası, görünüm yenileme gibi araç alım satımındaki tüm işlemleri tek noktada hızlıca sonuçlandırabilmek mümkün.

 

Otoshops’dan satın alınacak 2.el bir otomobil, kredi başvuru süreçleri de dahil olmak üzere yaklaşık 2 saat içinde teslim ediliyor.

Son Güncelleme : 24 Kasım 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo