Volkswagen yeni T-Roc için uluslararası reklam kampanyasını başlattı

Ototeknikveri     26 Kasım 2017 04:10

Volkswagen yeni T-Roc için TV reklamını Almanya’da yayına soktu. Reklam kampanyası yıl sonunda diğer Avrupa ülkelerinde de yayına girecek. Kampanya TV spotu, basılı reklamlar, dijital promosyon ve posterlerden oluşuyor.

Volkswagen yeni T-Roc için uluslararası reklam kampanyasını başlattı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Volkswagen yeni T-Roc için “Doğuştan Özgüvenli” sloganıyla 360° reklam kampanyasını başlattı. Kampanya T-Roc otomobilin şehir ortamında olduğu kadar arazide de güvenli olduğunu vurguluyor. T-Roc sürücünün kişisel ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde özelleştirilebiliyor. Şık crossover şehir sokaklarında da, dört çekişli sürüş sistemiyle arazide de dinamik bir sürüş sunuyor.

 

Volkswagen Yönetim Kurulu Üyesi Jürgen Stackmann “Volkswagen için T-Roc yeni bir segmente iddialı bir girişi temsil ediyor. Sportif, modern tasarımıyla T-Roc, SUV’ler arasında kalabalıktan sıyrılıyor. Otomobil fonksiyonellik, sürüş dinamikleri ve teknolojiyi Volkswagen kalitesiyle birleştiriyor. Kampanya T-Roc’un temsil ettiği değerleri yansıtıyor: özgüven ve girişkenlik. Kampanyamız bu noktaları arkadaşça ve samimi bir şekilde aktarıyor.” diye konuştu.

 

TV spotu yeni T-Roc’un kompakt SUV segmentine iddialı girişini vurguluyor. Reklamda lider olarak doğmuş bir koçun özgüveni ve rakiplerine yerlerini bildirmesi gösteriliyor. T-Roc bu güçlü hayvanın eşiti olarak gösteriliyor ve otomobilin de bir lider olarak doğduğu vurgulanıyor.

 

Bir mikrosite kampanyanın bütün bileşenlerini dört video dahil biraraya getiriyor, böylece T-Roc dijital dünyada da deneyimlenebiliyor. Sosyal medya platformları Facebook, Twitter, Instagram ve Youtube’da kampanya kapsamında fotoğraf ve videolar paylaşılıyor.

 

Reklam kampanyası DDB Berlin, DDB Hamburg ve Adam&Eve DDB London ajansları tarafından yürütülüyor.

Son Güncelleme : 27 Kasım 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo