Mercedes-Benz Los Angeles Auto Show’da

Ototeknikveri     26 Kasım 2017 04:43

Mercedes-Benz yeni modelleri ve ABD prömiyeri yapacak konseptleri ile Los Angeles Auto Show'a geliyor.

Mercedes-Benz Los Angeles Auto Show’da
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Mercedes-Benz CLS dünya prömiyeri

2003’te Mercedes-Benz CLS ile yeni bir otomobil segmenti yarattı, bir coupenin şıklığı ve dinamikliği ile bir sedanın konfor ve fonksiyonelliğini birleştirdi. Üçüncü nesil CLS ile Mercedes-Benz şimdi bu modelin benzersiz karakterini daha da güçlendiriyor, yeni model saf CLS genlerine sahip. Yeni CLS, net konturlar ve azaltılmış çizgilerle Mercedes-Benz’in yeni tasarım dilinin öncülüğünü yapıyor. Otomobilin lüks iç kabini net temel çizgilerle etkiliyor ve dış cephenin duyusal, akıcı konturlarını yansıtıyor. Yüksek kaliteli materyal seçimleri kabini daha da lüks hale getiriyor. Yeni CLS tamamen yenilenmiş motor seçenekleriyle geliyor.

 

ABD prömiyeri: Mercedes-AMG Project ONE konsepti

50. yılını kutlayan Mercedes-AMG spor otomobil konsepti Project ONE ile Los Angeles’e geliyor. Yeni iki koltuklu Formula 1 otomobili hibrit teknolojisini yarış pistinden yola taşıyor. Bu yüksek performanslı hibrit 1000 hp üzerinde güç çıkışına sahip ve maksimum 350 km/s hıza çıkabiliyor. Gösteri otomobili olağanüstü yarış pisti performansı ve günlük kullanım kolaylığını hibrit teknolojisiyle birlikte harmanlıyor.

 

Los Angeles’de yeni Mercedes-AMG GT4 de yer alacak. Yeni model Mercedes-AMG GT R modelini temel alıyor ve uluslararası GT4 yarış serisi gerekliliklerini karşılamak üzere geliştirilmiş. Yoğun bir test sürecinin ardından Mercedes-AMG GT4, 2017 yılı sonunda ilk yarış ekiplerine teslim edilecek.

 

ABD prömiyeri: Mercedes-Benz GLC F-CELL

Mercedes-Benz GLC F-CELL Los Angeles’de ABD prömiyeri yapılacak otomobillerden bir diğeri. Henüz üretim öncesi versiyonu olan otomobil ilk yakıt hücreli plug-in hibrit sisteme sahip. Otomobil dünyada ilk kez pil ve F-Cell teknolojisini biraraya getiriyor. Bu sayede daha uzun sürüş mesafesi, daha hızlı hidrojen dolumu ve emisyonsuz sürüş elde ediliyor.

Son Güncelleme : 27 Kasım 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo