Yeni nesil VW Touareg Çin’de görüntülendi

Ototeknikveri     27 Kasım 2017 03:16

Yeni nesil VW Touareg Çin’de testte görüntülendi. Volkswagen’in yeni Touareg’i 1 – 10 Aralık tarihleri arasında 2017 LA Auto Show’da tanıtması bekleniyor. Yeni model 2018’de bazı piyasalarda satışa çıkacak.

Yeni nesil VW Touareg Çin’de görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni nesil VW Touareg’in tasarımı VW T-Prime konsepti ile oldukça benzer. Konsept ve üretim modeli aynı silüete sahip. Bu yıl Mart ayında neredeyse kamuflajsız bir VW Touareg fotoğrafı internete sızmıştı. Son görüntülenen otomobilde ise önceki fotoğraftan farklı olarak T-Prime konsepti ile benzer daha geniş bir ön panjur bulunuyor.

Yeni Touareg, Audi Q7 ve Porsche Cayenne gibi modellerde de bulunan MLB Evo platformunu kullanacak. Alüminyum kullanımındaki artış sayesinde yeni model daha hafif olacak.

Motor seçenekleri arasında 2.0 litre TSI benzinli, 3.6 litre V6 benzinli ve 2.0 litre TDI Twinturbo ile 3.0 litre V6 TDI dizel motorların 8 vitesli otomatik şanzımanla birlikte yer alması bekleniyor. En üst donanım seviyesi Touareg muhtemelen 360 hp 3.0 litre V6 TFSI motoru kullanacak. Daha sonra seriye bir plug-in hibrit versiyon eklenmesi de gündemde. Volkswagen’in 4Motion dört çekişli sürüş sistemi standart olarak sunulacak.

Son Güncelleme : 27 Kasım 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo