Mitsubishi Eclipse Cross Los Angeles Auto Show’da

Ototeknikveri     29 Kasım 2017 07:39

Mitsubishi’nin yeni kompakt SUV’si Eclipse Cross, Kuzey Amerika prömiyerini 2017 Los Angeles Auto Show’da yapacak. Outlander PHEV (plug-in hibrit otomobil) SUV de fuarda tanıtılan modeller arasında olacak. Mitsubishi ayrıca bugün Mitsubishi Connect güvenlik ve uzaktan erişim servislerini içeren bağlantılı otomobil platformunu duyurdu.

Mitsubishi Eclipse Cross Los Angeles Auto Show’da
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Mart 2018’de Kuzey Amerika’da piyasaya çıkacak Eclipse Cross firmanın güçlü crossover otomobiller mirasını taşıyan yeni bir kompakt SUV. Şık coupe görünümü ile dinamik SUV mobilitesi ve Mitsubishi stil, teknoloji ve sürüş özelliklerini birleştiren Eclipse Cross, Super All-Wheel Control (S-AWC) dört çekişli sürüş teknolojisi ve bağlanabilirlik özelliklri ile sürücülerine yoldan çıkmak ve dışarıyı keşfetmek için ilham veriyor.

 

Mitsubishi’nin plug-in hibrit otomobili Outlander de Los Angeles Auto Show’da Eclipse Cross’un yanı sıra yer alacak. Yüksek verimliliğe sahip 2.0 litre benzinli motor ve iki yüksek performanslı elektrikli motorla gelen Outlander, gelişmiş S-AWC sistemiyle off-road için oldukça yetenekli bir SUV.

 

Mitsubishi’nin yeni bağlantılı otomobil platformu Mitsubishi Connect güvenlik ve uzaktan erişim servisleri de Los Angeles’de Kuzey Amerika prömiyerini yapıyor. İlk olarak yeni Eclipse Cross’da yer alan, daha sonra farklı modeller ve piyasalara da yayılacak Mitsubishi Connect, Otomatik Kaza Bildirimi, SOS Acil Durum Yardımı, Yol Yardımı ve Uzaktan Klima Kontrolü ya da Otomobil Bulucu gibi hizmetlerle sürücüler için hayatı daha kolay ve güvenli hale getiriyor.  

Son Güncelleme : 30 Kasım 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo