Yeni 2019 Ascent Subaru’nun en büyük SUV’si olacak

Ototeknikveri     30 Kasım 2017 02:27

Yeni 2019 Subaru Ascent LA Auto Show’da tanıtılıyor. Bugüne kadar üretilen en büyük Subaru olan yeni model sekiz kişi alabiliyor, sıra dışı esneklik ve dikkat çekici özellikler sunuyor.

Yeni 2019 Ascent Subaru’nun en büyük SUV’si olacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Subaru Ascent’i ilk olarak Nisan ayında konsept olarak tanıtmıştı. Üretim modeli ile konsept arasında ciddi bir farklılık yok. SUV Subaru’nun “Dynamic x Solid” tasarım felsefesini benimsiyor ve C şekilli farlarla altıgen ön panjur bir boxer motorun içindeki pistonların hareketlerini anımsatacak şekilde tasarlanmış.

 

Yeni sekiz kişilik SUV’de 2.4 litre boxer motor bulunuyor. Motor direkt yakıt enjeksiyonu ve ikili turboşarj ile geliyor. Güç çıkışı 5600 rpm’de 260 ho, tork ise 200 – 4800 rpm arasında 375 Nm. Tüm modeller 8 vitesli ve manuel modu bulunan CVT şanzımanla geliyor. Ascent 2.5 ton çekme kapasitesine sahip ve bir depo yakıt ile 804 km gidebiliyor.

 

Standart olarak, 2019 Ascent üçüncü oturma sırasuyla sekiz kişiye kadar taşıyabiliyor. Bu kadar koltuğa ihtiyaç duyulmadığı durumlarda farklı konfigürasyonlar uygulanabiliyor.

 

2019 Ascent, Base, Premium, Limited ve Touring konfigürasyonları ile sunulacak. Giriş seviyesi model Subaru’nun EyeSight sistemi, otomatik fren ve şerit koruma asistanı, 6.5 inç dokunmatik ekranlı multimedya sistemi, Android Auto ve Apple CarPlay desteği, 18 inç tekerlekler, yükseltilmiş tavan rayları, üç bölgeli otomatik klima kontrolü ve fren pedalına basmaya gerek kalmadan Ascent’i yerinde tutabilen Auto Vehicle Hold sistemi gibi özelliklerle geliyor.

 

Premium donanım seviyesinde bu özelliklerin yanı sıra Kör Nokta Tespiti, Şerit Değiştirme Asistanı ve Arka Çapraz Trafik Alarmı, 8.0 inç dokunmatik ekran, WiFi, ısıtmalı dış aynalar, Otomatik Geri Fren gibi ek özellikler var. Limited donanım seviyesinde ise bunlara deri döşeme, 20 inç tekerlekler, dört mevsim lastikleri, anahtarsız giriş sistemi ve tek tuşla başlatma ekleniyor.

 

Touring versiyonu saten gümüş kanat aynaları, krom dekorlar 14 hoparlörlü Harman Kardon ses sistemine sahip lüks iç kabinle geliyor.

 

2019 Subaru Ascent satışları 2018 yılının yaz aylarında başlayacak. Fiyatlar giriş seviyesi için 30.000 dolar olarak belirlendi.

 

 

Son Güncelleme : 02 Aralık 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo