2019 VW Jetta’dan yeni teaser

Ototeknikveri     30 Kasım 2017 04:33

Volkswagen 2019 Jetta için yeni bir teaser yayınladı.

2019 VW Jetta’dan yeni teaser
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Teaser görselinde modelin evrimsel bir tasarıma sahip olacağı, yeni bir ön fasya ve vurgulu bir ön panjur ile geldiği görülüyor. Stil detaylarını şu an için fark etmek zor ancak modelin geçtiğimiz aylarda ortaya çıkan fotoğraflarla benzerlik gösterdiği söylenebilir.

Firmanın Kanada web sitesi bünyesinde Jetta için açılan sayfada bir geri sayım saatine de yer verildi. Geri sayıma göre otomobil yaklaşık 50 gün sonra tanıtılacak. Bu da 18 Ocak Detroit Kuzey Amerika Uluslararası Otomobil Fuarı ile aynı tarihe denk geliyor.

 

Volkswagen Kuzey Amerika CEO’su Hinrich Woebcken daha önce otomobilin Detroit’te tanıtılacağını doğrulamış, ayrıca modeli “süper modern” ve “coupe benzeri duyusal bir tasarıma sahip” olarak nitelendirmişti. Woebcken aynı zamanda modele “Kuzey Amerika dokunuşu” verilerek biraz farklılaştırıldığını ancak bunun daha az içerik anlamına gelmediğini belirtti.

 

Henüz pek çok detay belirsiz ancak manuel şanzıman ve R-Line versiyonu gibi bazı yenilikleri biliyoruz. Yaklaşık bir yıl sonra firma yeni Jetta GLI’yi tanıtacak.

 

MQB platformunu kullanacak yeni Jetta’da turboşarjlı 1.4 litre dört silindirli motorun yer alması bekleniyor. Motor 150 hp (111 kW) gücünde ve 249 Nm torka sahip.

Son Güncelleme : 03 Aralık 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo