Ford Transit Connect ve Courier yeni görünüm, motorlar ve teknolojiyle yenilendi

Ototeknikveri     05 Aralık 2017 12:58

Ford’un Transit hafif ticari araçları verimli Euro 6.2 uyumlu motorlar ve çarpışma uyarı sistemiyle geliyor.

Ford Transit Connect ve Courier yeni görünüm, motorlar ve teknolojiyle yenilendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Ford iki Transit modeli için büyük güncellemeler duyurdu. Transit Connect ve Transit Courier yeni benzinli ve dizel motorlarla geliyor. Her iki model de Fiesta’dan esinlenen yüzleri ile Ford’un en yeni tasarım dilini kullanıyor. İç kabinde kontrol paneli de değişmiş. Daha üst donanım seviyeleri 6 inç multimedya ekranı ve SYNC 3 multimedya sistemi ile geliyor.

 

Ford her iki modelde de yeni 1.5 litre EcoBlue turboşarjlı dizel motorlara yer veriyor. Ford yeni dizel seçeneğin Euro 6.2 emisyon standartlarına uyumlu olduğunu söylüyor ancak CO2 emisyonu ve yakıt tüketimi değerleri henüz yayınlanmadı. 6 vitesli manuel şanzıman standart olarak geliyor, sekiz vitesli otomatik şanzıman ise opsiyonel özellikler listesinde.

 

Ford’un 1.0 litre turboşarjlı EcoBoost benzinli motoru da her iki modelde seçenekler arasında ve 6 vitesli manuel şanzımanla geliyor. Ford bu motorun güç çıkışını henüz açıklamadı.

 

Transit modellerinde yeni sürüş yardım sistemleri de bulunuyor. Akıllı Hız Sınırlama sistemi ve yayaları tespit edip otomatik fren yapabilen Çarpışma Uyarısı bunlar arasında yer alıyor.

 

Fiyatlar ve diğer ayrıntılar önümüzdeki günlerde açıklanacak. Güncellenen Ford Transit Connect ve Courier modellerinin 2018 yılının ortasında çıkması bekleniyor.

Son Güncelleme : 06 Aralık 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo