Ford Transit Connect yeni dizel motorla güncellendi

Ototeknikveri     06 Aralık 2017 03:16

Ford güncellenen Transit Connect ve Transit Courier modellerinin detaylarını açıkladı.

Ford Transit Connect yeni dizel motorla güncellendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Transit Connect’in ön fasyası üç çubuklu oval ön panjur ve ince farlarla güncellendi. Minibüs ayrıca yeni ön spoyler ve “daha aerodinamik alt fasya” ile donatıldı.

 

İç kabin değişiklikleri arasında yeni kontrol paneli, 6 inç ekranlı multimedya sistemi, güncellenmiş materyaller bulunuyor. Minibüs ayrıca Çarpışma Önleme Asistanı, Yaya Tespiti, Yan Rüzgar Stabilizasyonu, Aktif Park Asistanı ve Akıllı Hız Sınırlayıcı ile donatılabiliyor.

 

Kaputun altında yeni 1.5 litre EcoBlue dizel motor gelişmiş performans ve düşük yakıt tüketimiyle sunuluyor. Müşteriler ayrıca silindir deaktivasyon sistemli 1.0 litre EcoBoost benzinli motoru tercih edebiliyor.

 

Her iki motor da gelişmiş altı vitesli manuel şanzımanla çalışıyor, dizel motor opsiyonel sekiz vitesli otomatik şanzımanla da eşleştirilebiliyor.

 

Transit Courier de aynı değişiklikler ile geliyor, dizel versiyonlarda revize edilen ön fasyada aktif havalandırma ızgarası panjuru bulunuyor. Model aynı zamanda yeniden tasarlanan orta konsol ve 1.0 litre EcoBoost benzinli ve 1.5 litre TDCi dizel motor seçenekleriyle geliyor. Beş vitesli manuel şanzımanın yerini daha fazla yakıt tasarrufu sunan altı vitesli şanzıman almış.

 

Güncellenen modeller Avrupa’da 2018’in ortalarından itibaren satışa çıkacak.  

Son Güncelleme : 06 Aralık 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo