Seat Leon Cupra R için yeni resim galerisi

Ototeknikveri     06 Aralık 2017 04:57

Yeni Leon Cupra R, Seat’ın Cupra performans markası için gelecek planlarının ilk işareti. Yeni Cupra firmanın en güçlü ve en ekstrem modeli.

Seat Leon Cupra R için yeni resim galerisi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Leon Cupra R’nin üretimi 799 adetle sınırlı olacak. Bunların 499’u manuel, 300’ü DSG şanzımanlı olacak. Manuel şanzımanlı otomobillerde 310 PS (306 hp) turboşarjlı 2.0 litre motor bulunacak. Altı vitesli DSG şanzımanlı otomobillerde ise 300 PS (296 hp) motor kullanılıyor. Her iki motorla da otomobil 5.8 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıkabiliyor. Maksimum hız ise 250 km/s.

 

Her iki versiyon da önden çekişli, ayrıca özel ayarlı adaptif süspansiyonla ve elektronik kayma sınırlayıcı diferansiyel geliyor. Diğer teknik özellikler arasında ön ve arkada daha geniş tekerlek izi (1593 mm ve 1530 mm), daha büyük 370 mm Brembo frenler, yeniden programlanan adaptif direksiyon kremayeri ve yenilenen egzoz sistemi sayılabilir.

 

Çamurluk eklentilerinin yanı sıra, Leon Cupra R standart modelden bakır detaylar ve ön splitter, arka kanat, yan etekler ve arka difüzörü kapsayan yeni karbon fiber aero kit ile de ayrılıyor. Seat aerodinamik verimliliğin standart Cupra’ya kıyasla %12.5 arttırıldığını belirtiyor. Bakır detaylar iç kabinde konsolda ve klima çevresinde de devam ediyor. Direksiyon ve vites koltunda Alcantara kaplama, koltuklarda ise bakır renkli dikişler bulunuyor.

 

Leon Cupra R otomobiller yıl sonunda sahiplerine teslim edilmeye başlanacak.

Son Güncelleme : 07 Aralık 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo