Skoda Kodiaq serisine Sportline Edition eklendi

Ototeknikveri     08 Aralık 2017 03:03

Merakla beklenen vRS modeliyle ilgili söylentiler devam ederken, Skoda Kodiaq serisine Sportline versiyonu eklendi.

Skoda Kodiaq serisine Sportline Edition eklendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

SE L ve Edition donanım seviyeleri arasında konumlandırılan Sportline, 36.781 euro’dan başlayan fiyatlarla siparişe açıldı. Yeni versiyonu diğer modellerden ayıran özellikler arasında ön ve arka tamponlar, 20 inç Vega Antrasit alaşım jantlar, ön panjurda siyah detaylar, yan ayna muhafazaları, tavan rayları ve pencere çerçeveleri sayılabilir. İç kabinde sportif tema Alcantara kaplama spor koltuklar ve kapı panelleri, karbon efektli kapı içleri ve konsol, deri kaplama spor direksiyon, LED aydınlatma paketi ve “Sportline” logosu ile pekiştirilmiş.

 

SE L donanım seviyesinin üzerinde yer alan Kodiaq Sportline, 7 koltuklu bir oturma düzeni, Columbus multimedya sistemi, 9.2 inç dokunmatik ekran, entegre Wi-Fi, renkli çok fonksiyonlu seyahat bilgisayarı, sürüş modu seçici, elektrikli ayarlanabilir sürücü koltuğu, ön park sensörleri ve elektrikli çalışabilen bagaj ile geliyor.

 

Sportline 150 hp 1.4 litre TSI ve 180 hp 2.0 litre TSI benzinli motorlarla sunulacak. 2.0 litre TDI dizel motor ise iki güç çıkışı ile gelecek; 150 hp ve 190 hp. Tüm versiyonlar standart dört çekişli sürüş sistemiyle geliyor.

Son Güncelleme : 08 Aralık 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo