VW T-Roc, Polo ve Arteon için yeni motor ve donanım seçenekleri

Ototeknikveri     08 Aralık 2017 04:17

Yeni T-Roc crossover fiyatı artık 21.730 euro’dan başlıyor. Arteon sedan ve Mk6 Polo modelleri için ise yeni motor sunulmaya başlandı.

VW T-Roc, Polo ve Arteon için yeni motor ve donanım seçenekleri
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Volkswagen Polo, T-Roc ve Arteon serileri için bir dizi güncelleme duyurdu. Bu modeller için şimdi yeni donanım seviyeleri ve motor seçenekleri mevcut. T-Roc crossover şimdi 21.730 euro’dan başlayan fiyatlarla, 1.0 litre turboşarjlı üç silindirli 115 hp motorla sunuluyor. Volkswagen aynı zamanda 32.503 euro fiyatla 150 hp 2.0 litre dizel motorlu ve dört çekişli 2.0 TDI SEL modelini de seriye ekledi. Her iki yeni model de altı vitesli manuel şanzımanla geliyor.

Yeni Polo süpermini Ocak ayına kadar satışa çıkmayacak ancak Volkswagen şimdi giriş seviyesi 75 hp 1.0 TSI motoru SE ve Beats versiyonlarında sunuyor. Motor beş vitesli şanzımanla birlikte geliyor ve SE versiyonu 17.269 euro’dan başlayan fiyatlarla sunuluyor. Üst seviye SEL modelleri aynı motorun 115 hp versiyonuyla geliyor.

Güncellemeler VW Arteon’da 150 hp 1.5 litre turboşarjlı dört silindirli motorla tamamlanıyor. Motor silindir deaktivasyon teknolojisi sayesinde yakıt tasarrufu yapıyor. Altı vitesli manuel ve yedi vitesli DSG şanzımanlar Elegance ve R-Line versiyonlarında sunuluyor.

Son Güncelleme : 09 Aralık 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo