GTI hikayesi devam ediyor

Ototeknikveri     14 Aralık 2017 02:06

Yeni Polo GTI modelinin ön satışları başladı.

GTI hikayesi devam ediyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bir yıl sonu etkinliği olarak, Volkswagen yeni Polo GTI’nin ön satışlarına başladı. 147 kW/200 PS güç çıkışına sahip model, çift debriyajlı şanzıman (DSG), spor süspansiyon ve tekerlek düzeni, spor koltuklar ve 17 inç alaşım jantlar gibi özelliklere sahip. Serideki en güçlü Polo Almanya’da 23.95o euro fiyatla satılıyor. Yeni kompakt spor otomobil efsanevi GTI hikayesinde yeni bir adımı teşkil ediyor. Otomobildeki 320 Nm TSI motoru devreye sokan başlatma butonu fantastik bir sürüş deneyiminin de kapılarını açıyor. Öte yandan, bu GTI sadece dinamik yol tutuşundan daha fazlasını sunuyor. Performansa güvenlik ve konfor da eşlik ediyor. GTI konseptinin başarısının sırrı da bu bileşim.

 

6 vitesli çift debriyajlı şanzıman ile, yeni Polo GTI sadece 6.7 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıkabiliyor. Otomobilin azami hızı 237 km/s. 5.9 litre/100 km yakıt tüketimi sürüş sisteminin verimliliğini ortaya koyuyor.

 

Otomobilin diğer karakteristik özellikleri arasında sportif ve uzun yolculuğa uygun süspansiyon sistemi, önden çekişli sürüş sistemi ve iddialı iç ve dış tasarım sayılabilir. Bunlar, radyatör ızgarasındaki tipik kırmızı şerit, GTI vites kolu ve “Clark” ekoseli koltuk döşemeleri ile tamamlanıyor.

 

Opsiyonel özellikler arasında ise dijital kontrol araçları (Active Info Display), LED farlar, gelişmiş sürüş yardım sistemleri, ayarlanabilir spor süspansiyon, 18 inç alaşım jantlar, geniş panoramik sunroof ve 300 watt Beats ses sistemi bulunuyor.

 

Yeni Polo GTI standart modelin u yaz piyasaya çıkan altıncı neslini temel alıyor. Büyük ilgi gören yeni Polo, Kasım ayında EuroNCAP güvenlik testlerinden beş yıldız aldı. Polo ayrıca Bähr & Fess Forecasts tarafından 2021 yılında en yüksek kalıntı değere sahip küçük otomobil olarak tespit edildi, bu da modelin kalitesinin ve dayanıklılığının bir yansıması.

Son Güncelleme : 14 Aralık 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo