Yeni 2018 Mercedes G-Serisi iç kabini ortaya çıktı

Ototeknikveri     14 Aralık 2017 04:26

2018 yılında ikonik Mercedes G-Serisi yenilenecek. Gelen son fotoğraflar yeni otomobilin iç kabinine göz atmamızı sağlıyor.

Yeni 2018 Mercedes G-Serisi iç kabini ortaya çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Mercedes, 2018'de satışa sunulacak olan yeni G-Serisi SUV'nin detaylarını yavaş yavaş açıklamaya başladı. Yeni yayınlanan fotoğraflarla, Detroit Motor Show'daki tanıtımdan önce otomobilin kabinine ilk kez bakıyoruz.

 

1979'dan bu yana büyük oranda değişmeden varlığını sürdüren G-Wagen, bu kez yeni bir platform ve eksiksiz iç mekan revizyonuyla 21. yüzyıla adım atıyor. Mercedes, yeni E-Serisinden ilham alarak, eski otomobilin analog kadranlarının ve eski bilgi-eğlence sisteminin yerine çift ekranlı bir sistem sunuyor.

 

Mercedes'in şu an dış tasarımı gizli tutmasına rağmen ön kısım tasarımının yeni otomobilin konsol tasarımına yansıyacağını biliyoruz. Dairesel hava girişleri ile farlar, dahili hoparlörler ile kaputa monte edilmiş sinyal lambaları tasarım olarak birbirlerine paralel.

 

Mercedes, kullanıcılar için akıllı telefon stilinde yeni dokunmatik ekranlı multimedya sistemini sunuyor. Ekranın yanı sıra butonlara da dokunmatik geri bildirim eklenmiş. Yolcu tarafındaki kapı kolu ve krom diferansiyel kilidi gibi bazı küçük ayrıntılar eski modelden devam ediyor.

 

Mercedes, yeni otomobilin kalite ve rahatlık açısından büyük gelişme gösterdiğini belirtiyor. Geçen ay Stuttgart'ta firmanın 2017 TecDay ekinliğinde tanıtılan modeli deneyimleyenler de bu konuda hemfikir. Bununla birlikte, açık gözenekli ahşap, lüks deri ve karbon fiber kaplamalar gibi yeniliklere rağmen mevcut modelden neredeyse hiç değişmeden gelen bazı özellikler de var.

 

Örneğin, kapılar ve kapı kolları, önceki model ile aynı ve her biri aynı karakteristik sesle kapanıyor.

 

Mercedes, yeni nesil G-Serisi'nde pratikliğin de çok geliştirildiğini belirtiyor Ön cam daha fazla yer açmak için 30 mm ileri alınırken, arka bacak mesafesinde 150 mm'lik cömert bir artış sağlanmış. Omuz mesafesi 38 mm, dirsek mesafesi ise 68 mm. Mercedes, arka kapılardaki ceplerde 1 litrelik bir su şişesinin taşınabildiğini, koltukların 60:40 oranında yatırılabildiğini, ayrılabildiğini ve katlanabildiğini, böylece daha uzun eşyalar için yer açılabildiğini belirtiyor.

 

Mercedes, tüm araçların standart olarak 7 hoparlörlü bir stereo ses sistemi ile geleceğini teyit etti ancak diğer teknik özellikler otomobilin dış görüntüleriyle birlikte daha sonra açıklanacak. 590w 16 hoparlörlü Burmester surround ses sistemi opsiyonel özellikler listesinde.

 

Önde, Aktif Multicontour Koltuk paketi, ısıtma, soğutma ve masaj işlevleri sunarken, aynı zamanda S-Serisindeki havalı yan destek sistemini de sunacak. Diğer seçenekler arasında, ekstra deri döşeme ve daha fazla renk seçeneğiyle gelen Exclusive Interior ve Exclusive Interior Plus paketleri yer alıyor.

 

Mercedes'in yeni G-Serisi SUV'si, gelecek yıl yaz aylarında satışa sunulacak.

Son Güncelleme : 14 Aralık 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo