Japonya’da 2019 Toyota Corolla için dijital çizim yayınlandı

Ototeknikveri     14 Aralık 2017 07:21

Japon medyasında yeni nesil Toyota Corolla’nın dijital çizimleri yayınlandı. Resimlerde 2019 Toyota Corolla’nın ön ve arka kısımları görülebiliyor. Yeni nesil Corolla Avrupa’da test ediliyor ve 2018 yılı sona ermeden piyasaya çıkması bekleniyor.

Japonya’da 2019 Toyota Corolla için dijital çizim yayınlandı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Çizimler yeni Toyota modellerindeki tasarım temasını takip ediyor. Ön kısım 2018 Toyota Camry’nin stilini andırıyor. Arkada lambalar bagaj kapağı boyunca uzanan tek LED şeritte birleştirilmiş. Çizimde full LED farlar ve LED arka lambalar, karartılmış B sütunları ve siyah alaşım jantlar görülüyor.

 

İç kabinde Camry’den direksiyon ve benzeri bazı özellikler alınabilir. Konsol tasarımının da Camry ile benzer olması bekleniyor. Toyota yeni modelde deri ve yumuşak dokunuşlu plastik gibi materyallerin miktarını arttıracak.

Yeni nesil Toyota Corolla, TNGA platformunu kullanacak. Bu platform yeni Camry, Prius ve C-HR modellerinde de bulunuyor.

 

Motor seçenekleri arasında 1.5 litre 4 silindirli benzinli, 1.5 litre hibrit, 8NR-FTS 1.2 turboşarjlı benzinli ve 1.8 litre VVT-i benzinli motorun bulunması bekleniyor. Öte yandan, Corolla’da BMW motorları da bulunacağına dair söylentiler var. Bunlar BMW’nin 1.5 litre üç silindirli motoru ya da BMW’nin B37, B38, B47 ve B48 gibi modüler motorları olabilir.  

Son Güncelleme : 15 Aralık 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo