Mercedes’in BMW 1-Serisi Sedan’a Cevabı: A-Serisi Sedan

Ototeknikveri     14 Aralık 2017 08:08

Mercedes-Benz bir kompakt otomobil atağına hazırlanıyor. Yeni modellerin çoğu gelecek yıl tanıtılacak ve A-Serisi Sedan bunların ilki olacak.

Mercedes’in BMW 1-Serisi Sedan’a Cevabı: A-Serisi Sedan
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Şanghay’da Concept A Sedan ile bu yıl önizlemesi yapılan yeni A-Serisi Sedan, yeni nesil A-Serisi hatchback otomobilin dört kapılı versiyonu olacak. Yeni model, Audi A3 ve Çin’e özel BMW 1-Serisi Sedan otomobiller ile rekabet edecek.

 

Otomobil şu an prototip formunda ancak kamuflaja rağmen otomobilin genelinde Mercedes çizgilerini net şekilde görebiliyoruz. İç kabine markanın yeni MBUX multimedya sistemi hakim olacak. Bu sistemde yeni E-Serisi’ndekine benzer ikili ekran bulunuyor.

Kompakt ailesinin geri kalanıyla (A-Serisi, B-Serisi, CLA, GLA ve potansiyel GLB) güncellenen MFA2 mimarisini paylaşan model bu sayede farklı motor seçeneklerini de kullanılabilecek. Bu seçeneklerin neler olacağını ise henüz bilmiyoruz.

 

Modelin AMG 35/45 versiyonlarının çıkartılmayacağını iddia edebiliriz zira Mercedes bu versiyonları A Serisi Sedan’ın diğer dört kapılı kardeşi CLA için saklayabilir.

Son Güncelleme : 15 Aralık 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo