2018 Makyajlı Honda HR-V testte görüntülendi

Ototeknikveri     15 Aralık 2017 01:36

Honda Malezya’da halka açık yollarda 2018 Honda HR-V’yi test etmeye başladı. Malezya, güncellenen HR-V modelinin satışa sunulacağı ilk piyasalardan birisi olabilir.

2018 Makyajlı Honda HR-V testte görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

İkinci nesil Honda HR-V 2013’te markaın yeni küçük SUV’si olarak piyasaya çıktı ve dünya çapında çok başarılı bir model oldu. Otomobilin ön kısmında, kamuflajın altından fark edilebilen çizgiler güncellenen Honda HR-V’nin sportif bir tampona sahip olduğunu gösteriyor. Honda muhtemelen “H” logosunu daha yukarıda konumlandıracak, böylece daha etkileyici bir görünüm elde edilecek. Revize edilen far grafikleri ve ön panjur işe sis lambalarındaki görsel değişiklikler de göze çarpan yeni özellikler arasında.

 

Arka kısımda en azından şimdilik bir değişiklik görülmüyor. Arka lambalar da görsel olarak aynı kalmış. İç kabinde yeni döşemeler ve güncellenmiş multimedya sistemine yer verilmesi bekleniyor.

 

Honda yeni ve güncellenmiş güvenlik ve sürüş yardım teknolojileriyle Honda Sensing paketini yeniliyor. Firma, Honda Sensing’i dünya çapında yeni piyasalara yaygınlaştırabilir. Japonya’nın güncellenen Honda Vezel’de Honda Sensing’i standart olarak alması bekleniyor. Honda Sensing şu anda Honda N-Box kei otomobilde bile standart olarak geliyor.

Şu anki Honda HR-V 1.5 litre i-VTEC benzinli motor, 1.6 litre i-DTEC dizel ve 1.5 litre i-VTEC + i-DCD hibrit (benzinli – elektrikli) motorlarla geliyor. Honda’nın güncellenen modelde bu motor seçeneklerinde değişiklik yapıp yapmayacağını henüz bilmiyoruz.

 

2018 Honda HR-V gelecek yıl dünya çapında satışa sunulacak.

Son Güncelleme : 15 Aralık 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo