Volkswagen 5 koltuklu VW Atlas planlarını doğruladı

Ototeknikveri     15 Aralık 2017 01:59

Volkswagen, VW Atlas modelinin daha küçük bir versiyonunu planladığını doğruladı. Firma orta boy SUV’nin 5 koltuklu bir versiyonunu yapacak.

Volkswagen 5 koltuklu VW Atlas planlarını doğruladı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni modelin üretimi ABD’deki Chattanooga fabrikasında yapılacak. Volkswagen yeni orta boy SUV’yi VW Atlas’ın sportif bir versiyonu olarak tanımlıyor. Model muhtemelen coupe-SUV formunda olacak. Volkswagen’in bu modeli VW Cross Coupe GTE’nin üretim modeli olarak çıkartacağını düşünmek mantıklı olacaktır. VW Cross Coupe GTE, adından anlaşılacağı üzere plug-in hibrit bir otomobil. Modelin hibrit sistemi 276 hp 3.6 litre VR6 FSI benzinli motor, önde 54 hp elektrikli motor ve arkada 114 hp elektrikli motordan oluşuyor.

 

MQB platformu kullanacak orta boy coupe-SUV için çalışmalar başladı. Yeni 5 koltuklu SUV ilk önce 238 PS 2.0 litre TSI turboşarjlı benzinli motorla gelebilir. Daha sonraki bir aşamada, Volkswagen bir plug-in hibrit seçenek sunabilir. Böylece 5 koltuklu coupe-SUV özellikle Çin ya da Avrupa için daha çekici bir ürün haline gelecektir. Öte yandan, Volkswagen bu modeli henüz Kuzey Amerika dışındaki piyasalar için onaylamadı.

5 koltuklu VW orta boy SUV coupe benzeri bir siluete sahip olacak ve görsel bakımdan VW Cross Coupe GTE konseptini hatırlatacak.

Son Güncelleme : 15 Aralık 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo