Güncellenen Buick Envision yeni stili ve 9 vitesli şanzımanla tanıtıldı

Ototeknikveri     18 Aralık 2017 02:44

Buick güncellenen Envision modelini Çin’de tanıttı.

Güncellenen Buick Envision yeni stili ve 9 vitesli şanzımanla tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Buick Envision’un ön fasyası revize edilerek Encore, Enclave ve Lacrosse gibi yeni modeller ile benzer kanat biçimli ön panjur eklenmiş. Tasarımcılar ayrıca sportif bir ön tampon ve ilave krom şerite yer vermişler. Stil değişiklikleri yeni kasa ve LED arka lambalar ile devam ediyor. Buick bu değişikliklerin otomobilin arka kısmına daha üç boyutlu bir görünüm kazandırdığını söylüyor.

İç kabindeki az sayıda yenilik arasında güncellenen multimedya sistemi bulunuyor. Sisteme Kaola FM internet radyosu ve NetEase müzik uygulaması gibi online eğlence özellikleri eklenmiş.

 

Kaputun altında iki motor seçeneği bulunuyor. Giriş seviyesi model turboşarjlı 166 hp (124 kW) güç çıkışı ve 250 Nm torka sahip 1.5 litre motor ile geliyor.

 

Müşteriler aynı zamanda güncellenen turboşarjlı 2.0 litre dört silindirli motoru tercih edebiliyor. Motorun güç çıkışı 256 hp (191 kW), tork değeri 400 Nm. İlave güç çıkışı ve yeni 9 vitesli otomatik şanzıman sayesinde crossover 8.2 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıkabiliyor (eskisinden 0.2 saniye daha hızlı).

Son Güncelleme : 18 Aralık 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo