Yeni X3 teknolojisiyle eskisine fark atıyor

Ototeknikveri     19 Aralık 2017 01:46

7 yılın ardından, BMW'nin ikinci nesil X3 modeli yerini Mercedes GLC ve yeni Volvo XC60 ile rekabet edecek yeni nesile bırakmaya hazır.

Yeni X3 teknolojisiyle eskisine fark atıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Üçüncü nesil X3 stil bakımından selefinden çok farklı olmasa da, daha büyük bir ön panjur, şık tasarım çizgileri ve en çok da 2018 yılına yaraşır modern teknolojileri ile selefinden ayrılıyor. Yeni ön ve arka aydınlatmalar da bu farklılıklara dahil.

 

Yeni yayınlanan bir videoda iki nesil karşılaştırılıyor. Videodaki iki otomobil de beyaz renkte ve bir kaç kırışık dışında yandan bakıldığında görsel açıdan farkları yok. Otomobilin kapılarını açtığımızda ise yeni modelin orta konsol tasarımının baştan ele alındığını ve kabin genelinde altıgen formlar ile eğik kenarların hakim olduğunu görüyoruz. Ambiyans aydınlatma paketi ve jest kontrollü 10.25 inç dokunmatik ekran, ayrıca yeni aktif güvenlik teknolojileri ve bağlantı fonksiyonları da iddialı özellikler arasında.

2018 BMW X3 segmentinde güçlü bir oyuncu ve otomobil hakkındaki değerlendirmeler çoğunlukla olumlu. Eski nesilin de hiç kötü olmadığını hatırlatmak gerek.

Son Güncelleme : 19 Aralık 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo