Yeni Honda Insight prototipi Detroit’de tanıtılacak

Ototeknikveri     20 Aralık 2017 12:37

Honda Insight prototipi Ocak ayında Detroit Auto Show’da tanıtılacak. Prototip gelecek yaz çıkacak üretim modelinin önizlemesini sunuyor.

Yeni Honda Insight prototipi Detroit’de tanıtılacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Insight hatchback kökenlerinden uzaklaşarak beş kişilik bir sedana dönüşüyor. Yeni model Honda’nın binek otomobil serisinde Civic’in üzerinde konumlanacak. Honda yöneticisi Henio Arcangeli Jr. yeni model için “Sofistike stili, sinamik duruşu, geniş iç kabin alanı ve sınıfında lider performansı ile yeni Insight Honda’nın klişelere bağlı kalmadan ve geleneksel otomobillerin bazı avantajlarından ödün vermeden elektrikli otomobiller yaratma yaklaşımının vücut bulmuş hali. Yeni Insight modelini beğenmek için bir elektrikli otomobil savunucusu olmanız da gerekmiyor. Bu otomobil kaputunun altında ne olduğundan bağımsız şekilde çok iyi bir otomobil” dedi.

 

Eski Insight ile karşılaştırıldığında, 2019 modeli yeni stil, yeni boyutlandırma, lüks özellikler ve gelişmiş performans ile geliyor. Otomobil iki motorlu hibrit sisteme sahip olacak ve diğer kompakt hibrit modellerle kıyaslanabilir yakıt ekonomisi değerleri sunacak.

 

Arcangeli “2017 Uluslararası Kuzey Amerika Otomobil Fuarı’nda Honda’nın global taşıt satışlarının üçte ikisinin 2030 yılı itibariyle elektrikli taşıtlardan oluşmasını hedeflediğimizi açıkladık. 2018’de gelecek Insight son yıllarda piyasaya sürdüğümüz beşinci elektrikli modelimiz olacak ve bu hedefe bağlılığımızı kanıtlayacak.” dedi.

 

Honda 2019 Insight modelini ABD’nin Indiana eyaletindeki Greensburg fabrikasında Civic ve CR-V ile birlikte üretecek.

Son Güncelleme : 23 Aralık 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo