SsangYong Rexton Sports'dan (Q200) yeni görüntüler

Ototeknikveri     21 Aralık 2017 06:17

G4 SsangYong Rexton temelli pikap kamyonet Rexton Sports'un yeni casus fotoğrafları internete sızdı.

SsangYong Rexton Sports'dan (Q200) yeni görüntüler
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

SsangYong Rexton Sports hafifçe yumuşatılmış bir dış cephe stiline sahip. Ön kısımda üst radyatör ızgarası tek krom çubuğa sahip, oun da üzeri standart Rexton'daki siyah rengin aksine kaporta ile aynı renkte boyanmış. LED sis lambalarının yerine Rexton Sports yuvarlak şekilli halojen sis lambalarıyla geliyor. Sis lambalarının yuvaları daha büyük. Sports versiyonunda standart Rexton'un aksine krom tampon aksesuarı ve parlak siyah kaydırma plakası bulunmuyor. Alt tampon da biraz daha farklı.

 

Yan kısımlarda çift kabinli pikap kamyonet beş kollu alaşım jantlar ve spor çubuk ile geliyor. Arkada tamamen farklı bir tasarım var. Yanlara doğru aracı saran dikey arka lambalar, tampondaki yatay reflektörler ve bagaj kapağındaki Rexton logosunun hemen altındaki vurgulu Sports logosu dikkat çeken özellikler arasında. İç kabin büyük oranda G4 Rexton SUV ile aynı görünüyor ancak ahşap yüzeyler, direksiyondaki parlak siyah süsleme ve kahverengi döşemeler bu versiyonda yer almıyor, dolayısıyla kabin daha az lüks görünüyor.

 

SsangYong Rexton Sports'u iki versiyonda sunacak; birisi 5 metre uzunluğunda, diğeri ise 5.4 metre uzunluğunda kaporta ile geliyor. İkinci versiyonun yükleme alanının da 400 mm daha uzun olması bekleniyor. Kaputun altında Rexton Sports 2.2 litre e-XDi220 LET dizel motorla geliyor. Motorun güç çıkışı 187 PS, tork değeri ise 419.72 Nm. Şanzıman seçenekleri 6 vitesli manuel ve 7 vitesli otomatik şanzımandan oluşuyor. Yeni pikap kamyonette yarı zamanlı bir dört çekişli sürüş sistemi de sunulabilir.

 

SsangYong Rexton Sports, Güney Kore'de 2018 yılının başlarında çıkacak.  

Son Güncelleme : 22 Aralık 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo