Audi Q9 (BMW X7 rakibi) için dijital çizim

Ototeknikveri     21 Aralık 2017 06:33

Audi'nin SUV serisinde şu anda tam boy SUV model eksikliği var. 2019 Audi A4'ü takiben, potansiyel Audi Q9 için de bir dijital çizim hazırlanarak yeni tam boy Audi Q9 SUV'nin nasıl görünebileceği yansıtıldı.

Audi Q9 (BMW X7 rakibi) için dijital çizim
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Audi yakın zaman önce ABD satışlarını bir tam boy SUV model ile artırabileceğini belirtmişti. Audi Amerika ürün planlama yöneticisi Barry Hoch geçtiğimiz aylarda bu konuda Almanya'daki merkezden onay beklediklerini, Audi Q7'den daha büyük bir SUV'nin iyi bir fikir olarak görüleceğini düşündüklerini söyledi. Audi'nin SUV'lerini isimlendirme stratejisine göre yeni modelin ismi büyük ihtimalle Audi Q9 olacak.

 

ABD Audi'nin en büyük üç pazarından birisi. Firma bu pazarda klasik otomobil segmentlerinden SUV'ye kayış olduğunun farkında. Geçen yıl ülkede rekor düzeyde bir satış rakamı yakalanarak 2,10,213 adet Audi satıldı. Bunun %47'si ise (1,00,161 adet) geçen yıla kıyasla %19.3 artışla SUV otomobillerden oluştu.

 

Audi Q9 2020 yılında piyasaya çıkacak. Yeni model BMW X7, Mercedes GLS, Range Rover, Lexus LX, Lincoln Navigator ve Cadillac Escalade gibi modellerle rekabet edecek. Audi bu modelle daha çok ABD ve Çin'i hedef alıyor.

Son Güncelleme : 22 Aralık 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo