Jeep Grand Commander’in iç kabini görüntülendi

Ototeknikveri     27 Aralık 2017 03:11

Çin’de testleri devam eden Jeep Grand Commander’den yeni fotoğraflar internete sızdı. Fotoğraflarda bu kez 7 koltuklu SUV’nin iç kabini de görünüyor.

Jeep Grand Commander’in iç kabini görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Jeep Grand Commander’in iç kabininde Jeep Compass ve Jeep Grand Cherokee’de yer alan direksiyona benzer çok fonksiyonlu 3 kollu direksiyon, elektrikli park freni, vites kolunun arkasında iki bardak tutucu, ikinci oturma sırasında yine iki bardak tutucu ile katlanabilir kol koyma yeri gibi özellikler dikkat çekiyor. Yeni SUV 2+3+2 oturma düzenine sahip.

 

Jeep Grand Commander, Yuntu konseptinin üretim versiyonu. Otomobil yekpare gövdeli bir platform kullanacak. Çin medyası modelde GME-T4 270 hp 2.0 litre turboşarjlı dört silindirli benzinli motorun kullanılacağını söylüyor. 2018 Jeep Wrangler bu motoru “Hurricane” adıyla barındırıyor. Son casus fotoğraflarda manuel modda bir otomatik şanzıman da görülüyor.

 

Jeep Grand Commander dünya prömiyerini 2018 Pekin Otomobil Fuarı’nda Nisan ayında yapacak. Çin’de satışlar gelecek yıl içinde başlayacak. Bu modelin Çin dışında piyasaya sürülüp sürülmeyeceği henüz bilinmiyor.

Son Güncelleme : 31 Aralık 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo