2019 BMW 1-Serisi kış testinde görüntülendi

Ototeknikveri     28 Aralık 2017 03:52

BMW’nin Mercedes-Benz A-Serisi ve Audi A3 rakibi hala prototip formunda test ediliyor. Otomobilin bir süre daha kamuflajlı kalması bekleniyor.

2019 BMW 1-Serisi kış testinde görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Mevcut modelle kıyaslandığında, yeni 2019 1-Serisi daha sportif görünüyor. İç kabinde özellikle arka kısımda yolcular içn daha geniş alan var. Bu ekstra genişlik UKL platformu sayesinde mümkün olmuş. Yine platform nedeniyle otomobil arkadan çekişli sürüş sisteminden önden çekişliye geçiyor ve Mercedes, Audi ve Volvo rakipleri ile uyumlu hale geliyor.

 

Ayrıca 1-Serisinin A-Serisi gibi kalıcı 5 kapılı kaporta stiline geçmesi bekleniyor. Masrafları kısmak için ve azalan talep nedeniyle, Audi de 2019 A3 ile aynı şeyi yapmaya karar verdi.

 

Bu fotoğraflar henüz iç kabini görmemize izin vermese de, kabinde yeni gösterge panelinin sürücüye doğru dönük olduğunu, multimedya ekranının ortadaki havalandırmanın üzerinde konumlandırıldığını biliyoruz. Ayrıca yeni vites kolu ve iDrive döner düğmeyi barındıran yeni bir orta konsol karşımıza çıkacak.

 

Motor seçeneklerinde ise altı silindirli seçenekler yerine dört silindirlilerin gelmesi bekleniyor. En üst donanım seviyesi M140i’de xDrive dört çekişli sürüş sistemi sunulacak. Daha sonra seriye bir plug-in hibrit versiyonun da katılması bekleniyor.

 

Son Güncelleme : 02 Ocak 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo