Alfa’nın yeni büyük SUV’si elektriğe geçişe öncülük edecek

Ototeknikveri     29 Aralık 2017 03:41

Yeni Alfa Romeo SUV 400 hp yarı hibrit sistemiyle Stelvio’nun üstünde konumlanacak ve Audi Q7 ile rekabet edecek.

Alfa’nın yeni büyük SUV’si elektriğe geçişe öncülük edecek
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Alfa Romeo yöneticileri yeni büyük SUV’nin İtalyan markasının üç yeni modeline öncülük edeceğini ve elektrikli güç aktarım mekanizması kullanan ilk modeli olacağını onayladılar.

 

Stelvio SUV ile aynı mimariyi kullanacak yeni SUV’nin geliştirme süreci devam ediyor. Yeni model Alfa Romeo’nun bugüne kadar ürettiği en büyük model olacak. Emisyon standartlarına uyum sağlamak için model performans odaklı 400 hp yarı hibrit sistemle gelecek.

Alfa büyük SUV modele bu tip araçlara olan dünya genelindeki ilgi ve daha geniş kar marjı nedeniyle öncelik veriyor. Yeni model daha uzun aks mesafesi ve daha büyük kaportası nedeniyle Stelvio’dan 200 kg daha ağır olacak. Ağırlıktaki artış yarı hibrit güç aktarım mekanizması sayesinde e-turbo sistemi ile telafi edilecek.

 

Büyük SUV’nin piyasaya çıkışına daha iki yıl var. SUV büyük olasılıkla yedi koltuklu olacak, böylece Audi Q7 ve Volvo XC90 gibi modellerle rekabet edebilecek.

 

Yeni Audi Q7 rakibini Giulietta hatchback modelinin yeni nesli takip edecek. Alfa yöneticileri Alfa 4C’yi yeni nesilde farlı şasi mimarisi ve motorlarla tamamen yeniden keşfetme fikrini değerlendiriyor.

 

Son Güncelleme : 29 Aralık 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo