Güncellenen Hyundai Grand Starex minivan bu yıl geliyor

Ototeknikveri     02 Ocak 2018 12:37

Farklı piyasalarda iLoad, iMax, i800 ve H1 gibi isimlerle satılan Starex, Amerika’da popüler olan kişisel kullanıma yönelik minivanların aksine ticari bir minibüs denilebilir. Kia Sedona ile aynı uzunluktaki araç dört sıra koltuğa sahip ve 12 kişi taşıyabiliyor.

Güncellenen Hyundai Grand Starex minivan bu yıl geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Mevcut ikinci nesil model on yıldan fazla süre önce tanıtılmıştı. Model şimdi çağa ayak uydurması için güncellendi. Aracın ön ve arka kısımlarında stil yenilenmiş ayrıca farlar ve arka lamba grafikleri de yeni.

 

Yeni ön panjur öncekine kıyasla daha büyük. İç kabin de kapsamlı şekilde güncellenmiş ve yeni 8 inç multimedya ekranı, yeni direksiyon ve döşemeler eklenmiş.

Grand Starex bir ticari araç olduğu için, gücünü 2.5 litre turbo dizel motordan alıyor. Motorun güç çıkışı altı vitesli manuel şanzımanla 138 hp, değişken turboşarjla gelen beş vitesli otomatik şanzımanla ise 172 hp.

Güney Kore’deki alıcılar dört çekişli sürüş sistemi ve diferansiyel kilidine de sahip olabilecek. Fiyat 21.2 milyon won’dan başlıyor (20 bin dolar civarı). Güncellenen model Avrupa, İngiltere, Avustralya gibi piyasalara da yakında gelecek. Aracın Amerika’da sunulması ise beklenmiyor.

Son Güncelleme : 03 Ocak 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo