2018 Kia Sorento siparişe açıldı

Ototeknikveri     03 Ocak 2018 02:18

Kia güncellenen Kia Sorento’yu Avrupa ve İngiltere’de siparişe açtı. Beş donanım seviyesi ile sunulan modelin fiyatı 32.708 euro’dan başlıyor.

2018 Kia Sorento siparişe açıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

KX-1 giriş seviyesinde üç sıralı oturma düzeni, LED gündüz sürüş ışıkları, alaşım jantlar, geri sürüş sensörleri, DAB dijital radyo, akıllı telefon bağlantısı ve sürüş yardım sistemleri standart olarak geliyor.

 

36.882 euro’dan satılan KX-2 ise krom dış kapı tutacakları, deri döşeme, ısıtmalı ön ve arka koltuklar, uydu-navigasyon ve 8 inç dokunmatik ekran, iki bölgeli klima kontrolü, yağmur sensörlü silecekler ve benzeri özelliklerle sunuluyor. KX-3 donanım seviyesinde LED dinamik farlar ve arka lambalar, 8 ayarlı sürücü koltuğu, alaşım pedallar, anahtarsız giriş ve başlatma, eller serbest açılan bagaj kapağı, lüks ses sistemi, kablosuz telefon şarjı, 7 inç TFT renkli kontrol paneli ve Şerit Koruma Asistanı bulunuyor. Bu versiyonun satış fiyatı 41.395 euro.

 

Yeni GT-Line donanım seviyesi, KX-2’deki özelliklerin yanı sıra 8 ayarlı ön koltuklar, 7 inç LCD kontrol paneli, Şerit Koruma Asistanı, Hız Limiti bilgisi ve Sürücü Dikkat Uyarısı ile geliyor. Bu versiyonun fiyatı ise 41.169 euro.

 

Sorento’nun en üst donanım seviyesi GT-Line S 47.373 euro fiyatla satın alınabiliyor. Standart donanım 360 derece kamera sistemi, Akıllı Park Asistanı, adaptif seyir kontrolü, Kör Nokta Tespiti, Arka Çapraz Trafik Alarmı, Otonom Acil Fren, Harman Kardon ses sistemi, 10 ayarlı ve hafızalı sürücü koltuğu, havalandırmalı ön koltuk ve panoramik tavanı içeriyor.

 

2.4 litre sıralı dört silindirli ya da 3.3 litre V6 benzinli motorla sunulan Kuzey Amerika versiyonu Sorento’nun aksine Avrupa’da 197 PS (194 hp) 2.2 litre dizel motor sunulacak. Bu motor 6 vitesli manuel ya da 8 vitesli otomatik şanzımanla sunuluyor.  

Son Güncelleme : 03 Ocak 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo