Fiat 500 için özel Mirror versiyonu

Ototeknikveri     04 Ocak 2018 01:15

Fiat Avrupa’da 500 model ailesi için Mirror özel versiyonunu siparişe açtı.

Fiat 500 için özel Mirror versiyonu
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Nisan ayında çıkan 500 Mirror modelinin başarısını takiben, Fiat diğer 500 modelleri 500X crossover ve 500L minivan için de Mirror versiyonlarını çıkarttı.

 

Standart 500 Mirror hatchback yeni çağın gençlerine yönelik bir otomobil olarak pazarlanıyor. Modelde Uconnect multimedya sistemi, yüksek çözünürlüklü 7 inç dokunmatik ekran, Apple CarPlay ve Android Auto desteği ile Mopar Connect servisleri bulunuyor.

 

Fiat 500 Mirror’un renk seçeneklerine Fiat Blue’yi de ekledi. Otomobilin ön tamponunda, kapı aynalarında ve alaşım jantlarda krom kaplama aksanlar bulunuyor. Fiat 500 Mirror hatchback sabit tavan ve cabriolet seçenekleriyle sunuluyor.

 

Fiat 500X Mirror özgün bir Blue Jeans mat renk teması, saten krom detaylar, 17 inç siyah elmas kesim alaşım jantlar ve Xenon farların yanı sıra özel “Mirror” logosu ile geliyor. İç kabinde Blue Jeans renk temasıyla uyumlu konsol ve mavi dikişli aksanlar görülüyor.

 

500L Mirror için ise Fiat iki farklı tonda renk teması sunuyor. Kaporta Venezia Blue renginde, tavanda ise Maestro Grey rengi kullanılmış. Bunlara krom detaylar ve 17 inç alaşım jantlar eşlik ediyor.

 

Son Güncelleme : 04 Ocak 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo