Yeni Kia cee’d hakkında herşey

Ototeknikveri     05 Ocak 2018 02:39

Üçüncü nesil Kia cee’d Güney Kore’de görüntülendi. İşte otomobilden yeni fotoğraflar ve bilgiler.

Yeni Kia cee’d hakkında herşey
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Güney Kore’de görüntülenen Kia cee’d tamamen kamuflajsızdı ve caddede park halindeydi. Otomobilin “kaplan burnu” tipi ön panjuru ve yeni farları dikkat çekiyor. Arkada plaka tampondan bagaj kapağına alınmış. Bunların yanı sıra, Kia cee’d modelinin boyutu biraz büyüdü. Beş kapılı modelin yanı sıra üç kapılı pro_cee’d versiyonu, bir station wagon ve yüksek performanslı GT versiyonu da sunulacak.

 

Bir plug-in hibrit versiyon da gündemde. Dizel ve benzinli motorların güç çıkışları 90 – 200 hp arasında olabilir. Motorlar ve fiyatlarla ilgili henüz Kia’dan net açıklama gelmedi ancak yeni cee’d modelinin başlangıç fiyatının 16.000 euro olması bekleniyor.

 

İç kabin Hyundai i30’u andırıyor

Kia cee’d daha önce Güney Avrupa’da sıcak hava testlerinde kamuflajlı şekilde de görüntülenmişti. Bu casus fotoğraflar arasında iç kabinin görüntüleri de vardı. Önceki nesile kıyasla iç kabindeki en önemli değişiklik orta konsoldaki tablet stili ekran. Bu kısım ve iç kabinin geri kalanı Hyundai i30’u andırıyor. İkinci nesil Kia cee’d 2012’den bu yana piyasada bulunuyor. Yeni nesil 2018 yılı içinde satışa sunulacak.

 

Son Güncelleme : 05 Ocak 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo