Yeni Mercedes G-Serisi fotoğrafları internete sızdırıldı

Ototeknikveri     05 Ocak 2018 05:40

Mercedes’in yeni G-Serisi’nin ilk teknik detaylarını açıklamasından sadece bir kaç saat sonra otomobilin bazı kamuflajsız fotoğrafları internete sızdırıldı.

Yeni Mercedes G-Serisi fotoğrafları internete sızdırıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni modelde en çok dikkat çeken görsel değişiklikler farlar, tamponlar ve ön panjurda bulunuyor. Ön panjurdaki yeni Mercedes logosu yarı otonom fonksiyonlar için kullanılan radar sensörlerini de barındırıyor.

 

Asıl değişiklikler ise yüzeyin altında gizli. Yeni bağımsız ön süspansiyon sayesinde G-Serisi daha iyi on-road ve off-road deneyimi sunacak. Yeni Mercedes G-Serisi 31° ve 30° yaklaşma ve uzaklaşma açısı sunacak, sudan geçiş derinliği ise maksimum 70 cm. Akslar arasındaki yerden yükseklik 241 mm. Yeni 9G-Tronic dokuz vitesli otomatik şanzıman üç kilitlenebilir diferansiyel ile birlikte geliyor, ayrıca off-road odaklı G-mode sunuluyor.

 

Yenilenen iç kabin artık opsiyonel ikili dijital ekranlar ve çıkartılabilir bardak tutucular ile geliyor. Ayrıca iç kabin daha geniş ve arkadaki yolcular ekstra 150 mm bacak mesafesi ve ekstra 56 mm dirsek mesafesine sahip.

 

Yeni Mercedes G-Serisi 15 Ocak’ta Detroit Auto Show’da tanıtılacak. Fuarda yeni modelle ilgili motor seçenekleri ve teknik özellikler gibi detaylı bilgileri öğrenebileceğiz.

Son Güncelleme : 09 Ocak 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo