Güncellenen Honda Jazz piyasaya çıktı

Ototeknikveri     05 Ocak 2018 09:34

2017 Frankfurt Motor Show'da Avrupa prömiyeri yapılan Honda Jazz, Şubat ayından itibaren bayilere ulaşacak.

Güncellenen Honda Jazz piyasaya çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Giriş seviyesi S modeli 15.900 euro fiyatla, 130 PS 1.5 litre i-VTEC motorlu Sport versiyonu ise 19.280 euro fiyatla satılıyor. Giriş seviyesi S modellerinde standart olarak klima, hız sınırlı seyir kontrolü, gün batımı sensörlü otomatik farlar ile geliyor. Orta seviye SE versiyonları 17.590 euro fiyatla satılıyor, S modelindeki özelliklerin yanı sıra bu versiyonda ön ve arka park sensörleri, elektrikli ayarlanabilir ve ısıtmalı aynalar ile 15 inç jantlar bulunuyor.

 

En üst donanım seviyesi EX modelinin fiyatı 19.280 euro'dan başlıyor ve akıllı giriş ve başlatma, otomatik klima kontrolü, arka kamera, 16 inç alaşım jantlar, ön sis lambaları ve standart LED farlar ile geliyor.

 

Yeni Jazz Sport modelinde alt ön panjurun altında sportif kırmızı aksan çizgili ve daha ince ön splitter, LED farlar, ön sis lambaları, yan eşik etekleri, bagaj kapağı spoyleri ve parlak siyah 16 inç alaşım jantlar sunuluyor. İç kabinde özgün ince çizgili döşemeler, deri kaplama direksiyon ve vites kolu turuncu dikişlerle birlikte yer alıyor.

 

Jazz, Honda için önemli bir model ve İngiltere gibi piyasalarda markanın en çok satılan ürünü. Yeni özellikler ve Sport modelinin eklenmesiyle bu başarının artarak devam etmesi bekleniyor.

Son Güncelleme : 09 Ocak 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo