Volkswagen 2018 yılı için Golf ve Passat’ı yeni motorlar ve donanımla güncelledi

Ototeknikveri     08 Ocak 2018 03:55

2018’de Passat ve Golf iki yeni motorla geliyor.

Volkswagen 2018 yılı için Golf ve Passat’ı yeni motorlar ve donanımla güncelledi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Volkswagen 2018 yılı için Passat ve Golf modellerini ilave standart donanım (Passat sedan ve station modelleri) ve yeni motor seçenekleriyle (Golf) güncelledi.

 

Passat artık – S versiyonu hariç - tüm donanım seviyelerinde standart LED farlar ve Apple CarPlay, Android Auto ve MirrorLink destekli App-Connect akıllı telefon yansıtma sistemiyle geliyor.

 

Passat R-Line modeli de artık standart LED farlara sahip.

 

SE Business, R-Line ve Alltrack modellerinde artık ısıtmalı koltuklar standart donanım, SE Business modelinde aynı zamanda üç bölgeli klima kontrolü ve gösterge panelinde renkli multi fonksiyonlu ekran da bulunuyor.

 

Passat SE Business donanım seviyesi 2204 euro değerinde esktra kit ile geliyor ancak satış fiyatı sadece 620 euro artıyor. R-Line donanım seviyesinde yine 1600 euro değerinde ekstra standart donanım sadece 225 euro daha ödeyerek satın alınabiliyor.

 

Bu arada Golf yeni 1.5 litre TSI Evo turboşarjlı dört silindirli BlueMotion 130 hp benzinli motor ile geliyor. Golf GT hatchback ve station bu motorla 26.424 euro’ya satın alınabiliyor.

 

Motor altı vitesli manuel ya da yedi vitesli DSG şanzımanla çalışıyor ve silindir deaktivasyon teknolojisine sahip. Tutumlu motor manuel şanzımanla üç kapılı hatchback modelde 113 gr/km CO2 emisyonu ile dikkat çekiyor.

 

Golf Alltrack station 180 hp 1.8 litre turboşarjlı dört silindirli benzinli motorla geliyor. Motor Volkswagen’in 4MOTION dört silindirli sürüş sistemiyle birlikte çalışıyor. Bu donanıma sahip Golf Alltrack 35.545 euro fiyatla satın alınabiliyor.

Son Güncelleme : 08 Ocak 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo