Suzuki yeni Ignis Adventure ve Vitara Kuro özel versiyonlarını hazırlıyor

Ototeknikveri     08 Ocak 2018 03:48

Suzuki Ignis ve Vitara modelleri için Adventure ve Kuro isimli yeni özel versiyonlarını duyurdu.

Suzuki yeni Ignis Adventure ve Vitara Kuro özel versiyonlarını hazırlıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni Suzuki Ignis Adventure SZ-T donanım seviyesini temel alıyor. Adventure özel modeli bir dizi kişiselleştirme seçeneğine sahip. Bunlar arasında arka spoyler, yan etekler, ön ve arka koruyucu plakalar, renkli ön panjur çubuğu, yan kısımlarda çıkartmalar ve dekor boyalı ön sis lambası çerçeveleri, arka kamera, 16 inç alaşım jantlar, tavan rayları, ayrıca bağımsız kaydırılabilir arka koltuklar sayılabilir. Müşteriler dört renk seçeneği arasından seçim yapabiliyor: Fervent Red, Bosst Blue Pearl, Pure White Pearl ve Super Black Pearl.

 

Suzuki eklenen özelliklerin fiyatının yaklaşık 2145 euro olduğunu belirtiyor ancak müşteriler için avantajlı olacak şekilde Adventure modeli 15.804 euro’ya satılan SZ-T modelinden sadece 1128 euro daha pahalı olacak.

 

Vitara Kuro ise yine 1.6 litre SZ-T 4x2 manuel modelini temel alıyor, bunun üzerine otomatik klima kontrolü, akıllı telefon entegrasyonlu navigasyon ve karartılmış arka camlar sunuyor.

 

Kuro versiyonu ayrıca siyah alaşım jantlar, tamponlar, yan gövde korumaları, kapı aynaları, arka üst spoyler ve ön panjuru içeren siyah kaporta kiti ve Kanji (Japon alfabesi ile yazılmış) “Kuro” logosu ile geliyor. Kabinde, konsolda piyano siyahı dokunuşlar ve karbon efektli analog saat dikkat çekiyor. Suzuki Vitara Kuro da dört renk seçeneğiyle geliyor: Superior White, Cosmic Black, Galactic Grey ve Silky Silver.

Son Güncelleme : 08 Ocak 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo