Elektrikli Citroen E-Mehari yeni iç kabini ve kapalı tavan seçeneğiyle artık daha pratik

Ototeknikveri     09 Ocak 2018 02:45

Citroen elekrikli E-Mehari’nin güncellenen versiyonunu tanıttı. E-Mehari şimdi yeni bir iç kabin ve yan pencereleri de olan kapalı tavan ile geliyor.

Elektrikli Citroen E-Mehari yeni iç kabini ve kapalı tavan seçeneğiyle artık daha pratik
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Geçen yıl çıkan sınırlı üretim “Styled by Courrèges” versiyonunu takip eden yeni Citroen E-Mehari, %20 daha fazla tork veren elektrikli motor, yeni konsol, yeni koltuklar, daha fazla standart donanım, kapalı tavan seçeneği, daha iyi termal ve akustik izolasyon ile geliyor. Ayrıca, yeni kaynaklı konstrüksiyon güçlendirilmiş korozyon önleyici özelliğe sahip.

 

Elektrikli motor 3700 rpm’e kadar 166 Nm maksimum tork, bu noktadan sonra ise 140 Nm sürekli tork sağlıyor. Lityum polimer pil yeni E-Mehari’ye toplam 195 km elektrikli sürüş mesafesi kazandırıyor.

 

Citroen pil paketinin 10.5 saatte 16A hızlı şarj sistemiyle tam dolduğunu, 10A ev tipi soket ile şarjın 16.5 saat sürdüğünü belirtiyor.

 

İç kabindeki değişiklikler arasında yükseklik ayarlı yeni ön koltuklar ve arka koltuklara kolay erişim için Easy-Entry sistemi de bulunuyor. Orta konsoldaki ve kapı panellerindeki yeni depolama bölümleri E-Mehari’yi daha da pratik hale getiriyor. Yeniden tasarlanan konsol firmanın C3 ve C4 Cactus gibi diğer modellerinden esinlenmiş.

 

Plastik gövde ya da artırılmış yerden yükseklik gibi özellikler devam ediyor. Su geçirmez koltuk döşemeleri, özel kapı panelleri ve lastik yer paspasları sayesinde otomobilin hem içini hem de dışını hortumla yıkayabilme imkanı yeni modelde de var.

 

Fransa’da yeni Citroen E-Mehari’nin açılır tavanlı versiyonu 19.500 euro’dan, kapalı tavanlı versiyonu ise 20.700 euro’dan başlayan fiyatlarla satılacak.

 

Son Güncelleme : 11 Ocak 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo