Dünyanın ilk özel Genesis Showroom’u Gangnam’da açılacak

Ototeknikveri     09 Ocak 2018 03:08

Yeni bir otomobilin lansmanını yapmak zor bir iş. Tamamen yeni bir markanın lansmanını yapmak ise daha da zor ve karmaşık. Hyundai yeni Genesis markası ile şimdi bunun altından kalkmak için çalışıyor.

Dünyanın ilk özel Genesis Showroom’u Gangnam’da açılacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni marka G90, G80 ve G70 modellerini tanıttı ve pek çok başka model de yolda. Şimdi ise bu modelleri satmak için Genesis showroom’larına ihtiyaç var.

İlk Genesis showroom’u Haziran ayında Güney Kore’nin başkenti Seul’deki ünlü semt Gangnam’da açılacak. Tüm dünyayı kasıp kavuran “Gangnam Style” şarkısıyla tanınan semtte açılan Genesis showroom’u 14.000 metrekarelik bir alan üzerine iki katlı olacak. Bu ilk showroom diğerleri için de örnek oluşturacak ve aynı planı kullanarak dünyanın çeşitli kentlerinde yeni teşhir salonları açılacak.

Trendin aksine yeni showroom tamamen camdan inşa edilmemiş. Hyundai cam şeffaflığı yerine daha mahrem ve korunaklı bir alan yaratmayı tercih etmiş, böylece tüketici ile ürün arasında daha derin bir etkileşim kurulabilmesine zemin hazırlanmış.

Otomobillerin yanı sıra, salonda renk ve iç kabin seçeneklerine ayrılmış sergiler de olacak. Ayrıca “Launch Bay” (kalkış noktası) adı verilen alanda artırılmış / sanal gerçeklik teknolojisiyle tüketiciler Seul’deki beş farklı rotada (şehir içi yeşil alan, şehir içi otoban, dinamik, K-Road ve kısa parkur) test sürüşleri yapabilecek.

Tüm alan parlak spot ışıkları yerine yumuşak ambiyans aydınlatma panelleri ile donatılacak. Ayrıca salonda sürekli markanın özel parfümü ve arka plan müziği kullanılacak. Bu uygulamalar ile huzurlu ve sakin bir atmosfer yaratılması hedefleniyor.

Son Güncelleme : 11 Ocak 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo