BMW 8 Serisi piyasaya çıkmaya hazır görünüyor

Ototeknikveri     11 Ocak 2018 04:44

Son aylarda BMW 8 Serisi’nden çok sayıda casus fotoğraf gördük, şimdi ise lansmanı yaklaşan coupe karşımıza kamuflajsız çıkıyor.

BMW 8 Serisi piyasaya çıkmaya hazır görünüyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

8 Serisi konseptiyle önizlemesi yapılan üretim modeli ince farlar ve krom kaplama geniş ön panjur ile daha yumuşak bir görünüme sahip ancak orijinaline oldukça sadık kalmış. Otomobil aynı zamanda daha geleneksel bir ön tampon ve entegre dönüş sinyaline sahip yeniden tasarlanan aynalar ile geliyor.

 

Sportif stil otomobilin arka kısmında da havalandırmalı arka fasya ve ikili egzoz sistemiyle devam ediyor. Ayrıca ince farlar ve alt tamponda koyu kaplamayı görebiliyoruz.

 

Fotoğraflar oldukça bulanık ancak bu modelde 850i logosu var gibi görünüyor. Bu coupe modelin 4.4 litre TwinPower Turbo V8 motordan güç alacağı anlamına gelebilir. Motorun güç çıkışı 445 hp (331 kW), tork değeri ise 648 Nm.

 

BMW 8 Serisi Coupe önümüzdeki aylarda üretime girecek ve daha sonra bir cabriolet versiyon da ona katılacak. M8 versiyonları da şimdiden hazırlanıyor. BMW M yöneticisi Frank van Meel bu versiyonların 600 hp gücündeki M5’ten daha da güçlü olabileceği sinyalini verdi.

Son Güncelleme : 11 Ocak 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo