2019 MINI hatchback ve cabriolet Detroit için güncelleniyor

Ototeknikveri     11 Ocak 2018 11:58

MINI güncellenen üç ve beş kapılı hatchback ve cabriolet modellerini tanıttı.

2019 MINI hatchback ve cabriolet Detroit için güncelleniyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni modeller stil bakımından yenilenmiş farlar, güncellenen alaşım jantlar ve iki boyutlu MINI logoları ile geliyor. Alıcılar aynı zamanda İngiltere bayrağından esinlenilmiş arka lambalar ve şimdi Emerald Grey metalik, Starlight Blue metalik ve Solaris Orange metalik seçeneklerini içeren revize edilmiş renk paletine sahip olacak. Ayrıca yeni Piano Black dış cephe paketi otomobildeki krom kısımları parlak siyah aksanlar ile değiştiriyor.

 

İç kabine bakıldığında sürücüler yeni üç kollu direksiyon ve 6.5 inç renkli ekran ile güncellenmiş giriş seviyesi ses sistemi bulacaklar. Otomobiller aynı zamanda Malt Brown Chesterfield deri döşeme, 8.8 inç dokunmatik ekranlı navigasyon sistemi ve kablosuz akıllı telefon şarjı gibi pek çok yeni özelliğe sahip. MINI Yours Interior Style Piano Black paketi de iç kabinde aydınlatmalı şeritlerle güncellenmiş.

 

Bunların yanı sıra, MINI Connected sistemi gerçek zamanlı trafik bilgisi, kişisel konsiyerj hizmetleri ve sürücülere haberler, hava durumu, yakıt fiyatları gibi bilgiler sunan MINI Online portalına erişim ve benzeri özelliklerle güncellenmiş.

 

Stil değişiklikleri kısmen küçük kaırken, MINI mühendislerinin “TwinPower Turbo teknolojisi, motor elektroniği, yağ kanalı, hava giriş kanalı, soğutma sistemi ve egzoz sistemleri” üzerinde kapsamlı değişiklikler yaptıklarını belirtiyor. Firma aynı zamanda motor kapaklarını karbon fiber destekli plastikten yaparak ağırlığı azaltma kararı almış.

 

Avrupa’da, hatchback otomobiller Cooper S’de güç çıkışları 75 PS (55 kW) – 192 PS (141 kW) arasında değişen 7 motor seçeneğiyle sunulacak. MINI cabriolet ise en düşük güç çıkışı 102 PS (75 kW) olan altı motor seçeneği ile gelecek. Seçilen motora göre, altı vitesli manuel şanzıman, yedi vitesli çift debriyajlı otomatik ya da sekiz vitesli otomatik şanzıman kullanılabilecek.

 

Güncellenen MINI serisi Kuzey Amerika Uluslararası Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak ve 2019 modelleri olarak satılacak.  

Son Güncelleme : 12 Ocak 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo