2019 Honda Insight prototipinden detaylar

Ototeknikveri     12 Ocak 2018 04:44

Yeni 2019 Honda Insight verimli hibrit güç aktarım mekanizması ve daha geleneksel bir görünümle gelecek. Detroit’te tanıtılacak prototiple ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı.

2019 Honda Insight prototipinden detaylar
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni Insight modelinden ilk fotoğraflar Aralık ayında ortaya çıkmış, aynı zamanda prototip versiyonun 2018 Detroit Auto Show’da piyasaya çıkacağını öğrenmiştik. O zamandan beri taze stili, lüks özellikleri ve gelişmiş performansı ile meraklıları bu otomobili bekliyor.

 

Otomobil üreticisinin imzası niteliğindeki “uçan kanat” biçimli ön panjurun yanı sıra, ön fasya düşük profilli LED farlarla otomobilin genel dinamik karakterini ve eğimli tavan çizgisini vurguluyor.

 

Honda’ya göre 2019 Insight yolcular için sınıfında lider nitelikte kullanım alanı ve perfore deri koltuklar, 8 inç dokunmatik ekran ve 7 inç dijital LCD sürücü yönetim paneli gibi lüks özelliklerle gelecek. Modelde ayrıca Apple CarPlay ve Android Auto bağlantı özellikleri ve Wi-Fi aracılığı ile online güncellemeler sunulacak.

 

Yeni Insight Honda Sensing gelişmiş güvenlik ve sürüş yardım özellikleri ile sürücü ve yolcularını koruyacak. Honda Sensing kapsamında Çarpışma Önleyici Fren, Şeritten Ayrılma Uyarısı, Yoldan Ayrılma Uyarısı, Uyumlanabilir Seyir Kontrolü, Düşük Hızlı Takip ve Trafik Işıkları Tanıma sistemleri gelecek. EX donanım seviyesi ve üzerindeki versiyonlarda Honda LaneWatch da sunulacak.

 

Japon otomobil üreticisi yeni Insight modelinin 4.7 litre/100 km yakıt tükettiğini belirtiyor. Otomobilde iki motorlu bir hibrit sistem bulunuyor. Sistem 1.5 litre benzinli motor, bir elektrikli motor ve lityum-iyon pil paketinden oluşuyor. Pil paketi arka koltukların altında bulunuyor, böylece bagaj kapasitesi etkilenmiyor ve 60/40 oranında katlanabilir arka koltuklar sunuluyor.

 

Honda 2019 Insight modelini ABD’nin Indiana eyaletindeki Greensburg fabrikasında üretecek. Bu yıl sonuna doğru bayilere ulaşacak modelin banttan ineceği Greensburg’da Civic ve CR-V modelleri de üretiliyor.

 

Son Güncelleme : 13 Ocak 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo