Yeni 2018 Toyota Auris’in iç kabini ortaya çıktı

Ototeknikveri     17 Ocak 2018 10:29

Toyota’nın yeni Auris aile tipi hatchback modeli kış testinde görüntülendi ve iç kabini ortaya çıktı.

Yeni 2018 Toyota Auris’in iç kabini ortaya çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2018’in ikinci yarısında piyasaya çıkması beklenen modelin iç kabininin bazı kısımların kamuflajlı olduğu görülüyor. Fotoğrafta direksiyon ve koltuklar mevcut modeldekilerden farklı değil ancak koltuklardaki yeni bal peteği deseni dikkat çekiyor.

 

Orta konsolda revize edilmiş klima kontrolleri ve otomatik vites kolu bulunuyor. Vites kolunun altında bir dizi gösterge ve kablosuz telefon şarj tepsisi var. Multimedya ekranı gibi bazı kısımlar kamuflajlanmış. Yeni Auris ile C-HR crossover aynı platformu paylaşıyor. Dolayısı ile üretim modeli Auris’te C-HR ile benzer bir multimedya sistemi görebiliriz.

 

Toyota tavan çizgisini daha alçak tutmuş, tekerlek izi ise daha geniş. Eğimli arka pencere ise daha sportif görünüyor.

 

2018 Auris yeni bir platform, taze bir görünüm ve yenilenmiş iç kabin ile geliyor. Bunun yanı sıra C-HR crossover modelinden stil detayları ödünç alıyor. Tavan çizgisinin yanı sıra yeni modelde aynı sarımlı farlar, yükselen omuz çizgisi ve arka pencerede daha yumuşak bir kıvrım bulunuyor.

 

Yeni Prius ve C-HR ile olduğu gibi, Auris de Toyota’nın TNGA platformuna geçiyor. 1.8 litre benzinli – elektrikli hibrit sistemin modelin ilk piyasaya çıkışı ile birlikte sunulmasına neredeyse kesin gözüyle bakılıyor.

Son Güncelleme : 18 Ocak 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo