Yeni ikinci nesil Mercedes CLA görüntülendi

Ototeknikveri     18 Ocak 2018 08:36

2019’da beklenen çıkışından önce ikinci nesil Mercedes CLA dört kapılı fastback casus fotoğrafçılar tarafından görüntülendi.

Yeni ikinci nesil Mercedes CLA görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Mercedes şu anda ikinci nesil CLA fastback sedan üzerinde çalışmaya devam ediyor. Kış testlerinde görüntülenen test otomobilinin ön kısmı geçen yıl tanıtılan CLS ile oldukça benzer görünüyor. Yeni bal peteği desenli ön panjur ve farlar neredeyse tıpatıp aynı.

 

CLA prototipi selefine kıyasla daha coupe benzeri bir profile sahip ve tavan çizgisi eğimi bagaj kapağına kadar devam ediyor. Arka lambalar da yine CLS ile benzerlik gösteriyor.

 

Yeni motor seçenekleri ise henüz bilinmiyor ancak bu yıl çıkacak yeni A-Serisi ile aynı platformu kullanan modelde motor seçeneklerinin de benzer olması bekleniyor. Şu anki CLA, A-Serisi motorları ile geliyor ve Mk2 modelinin geleneksel benzinli ve dizel versiyonların yanı sıra yarı hibrit sistemle sunulmasına yüksek ihtimal veriliyor. Performans odaklı bir AMG 45 versiyonu ise 400 hp üzerinde güç çıkışıyla daha sonra gelebilir. Bu sayede ilk kez daha düşük güçlü “35” versiyonu için de yer açılmış olacak.

 

Yeni CLA’nın iç kabini de radikal değişikliklerden geçecek. Modelde CES 2018’de A-Serisi’nde tanıtılan iki ekranlı multimedya sistemi yer alacak. İç kabin kalitesinde de gelişme bekleniyor. Bir Mercedes sözcüsü yeni CLA’nın 2019’da bayilere ulaşabileceğini söyledi.

 

 

Son Güncelleme : 19 Ocak 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user
  • User

    Misafir66730 Herşeyi apacık belli yeni CLS nin küçüğü ve o çirkin arka farlar yine olacak

    23 01 2018 08:06 Yanıtla Beğen (0) Şikayet Et

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo