Yeni Renault Megane RS kapsamlı resim galerisi ile detaylandı

Ototeknikveri     20 Ocak 2018 11:37

Renault dünyanın her yerinden gazetecileri İspanya’ya davet ederek yeni Megane RS’yi deneme fırsatı verdi.

Yeni Renault Megane RS kapsamlı resim galerisi ile detaylandı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bu da otomobilin ilk değerlendirmelerinin kısa süre sonra çıkmaya başlayacağını gösteriyor. Bunun öncesinde ise otomobil üreticisi kapsamlı bir resim galerisi yayınladı. 2017 Frankfurt Motor Show’da tanıtılan yeni Renault Megane RS iki farklı şasi ayarı, akıllı süspansiyon sistemi, dört çekişli sürüş sistemi ve F1 sürücüsü Nica Hulkenberg’in danışmanlığında hazırlanmış diğer özellikler ile geliyor.

 

Hulkenberg yeni model için “2017 yılında geliştirme sürecine dahil olduktan sonra, yeni Renault Megane RS modelinin ürün elçisi olmaktan gurur duyuyorum. Otomobili Monaco, Montlhery ve Spa-Francorchamps gibi farklı yarış pistlerinde denedim ve araçtaki yeni teknolojilerden çok etkilendim.” dedi.

 

Megane RS, 5.8 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıkabiliyor. Otomobilde 280 PS (276 hp) güç çıkışı ve 390 Nm tork ile 1.8 litre turboşarjlı dört silindirli motor kullanılıyor. Bu rakamlar Ford Focus RS, Audi RS3 Sportback ya da Mercedes-AMG A45 ile aynı düzeyde olmayabilir ancak önden çekişli bir otomobil için oldukça iyi.

 

Bu yılın sonunda daha güçlü bir Megane RS Trophy modeli de geliyor. 300 PS (296 hp) güç çıkışı ve 400 Nm tork ile sunulacak bu model Honda Civic Type R’nin Nurburgring’de kırdığı rekoru zorlamaya aday.

Son Güncelleme : 22 Ocak 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo