Bu Dacia Logan bildiğiniz gibi değil

Ototeknikveri     22 Ocak 2018 03:52

Renault, Dacia Logan’ı ilk geliştirmeye başladığında hedef modern, güvenilir ve en önemlisi uygun fiyatlı bir otomobil yaratmaktı. Tasarımcı Laurent Schmidt ise “Lüks bir Dacia Logan nasıl görünürdü?” diye düşündü ve bunu görselleştirdi.

Bu Dacia Logan bildiğiniz gibi değil
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Dacia otomobiller için her zaman anahtar kelime “ucuz”. Bu özelliği değiştirdiğinizde otomobilin bütün amacı da ortadan kalkmış oluyor. Logan için ilk fiyat hedefi sadece 5000 euro olarak belirlenmişti. Bu, otomobilde kullanılacak güvenilir ve uygun maliyetli parçalar için minimum rakamdı.

 

O ilk günlerden bu yana Logan yavaş yavaş ABS’si bile olmayan ultra ucuz giriş versiyonlarından uzaklaştı, dolayısıyla giriş seviyesi fiyatı da yükseldi.

Eğer Logan lüks bir model olsaydı nasıl görünürdü diye merak ediyorsanız, tasarımcı Laurent Schmidt bunun bir örneğini çizdi. Sonuç bir üretim modelinden daha çok konsept aşamasında görünen bir otomobil oldu.

 

İç kabin de oldukça ilginç görünüyor. Bunu Dacia ile Mercedes-Benz’in karışımı olarak tarif edebiliriz. Mercedes etkisi direksiyon, hava girişleri, düğmeler ve materyallerde hissediliyor.

Tasarımcı Dacia Logan’da Mercedes-Benz A-Serisi kalitesi hayal etmiş ve bunu yansıtmış.

Son Güncelleme : 22 Ocak 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo