2019 VW Golf Mk8 gelecek yıl Haziran’da üretime girecek

Ototeknikveri     22 Ocak 2018 04:14

Volkswagen sekizinci nesil Golf’ün 75 hafta sonra Wolfsburg’daki üretim bandından ineceğini açıkladı. Bu da 2019 yılının Haziran ayına denk geliyor.

2019 VW Golf Mk8 gelecek yıl Haziran’da üretime girecek
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni model üretime gireceği tarihten çok daha önce tanıtılacak. 2019 VW Golf’ü muhtemelen bu yıl Ekim ayında üretim öncesi formda Paris Auto Show’da ya da gelecek yıl Mart’ta Cenevre’de görebiliriz.

 

Volkswagen Arena’da tedarikçiler için bir zirve gerçekleştiren firma, burada yeni Golf’ün Wolfsburg’da üretileceğini açıkladı. Toplantıda yeni Golf’ün üretiminde yer alacak tedarikçilerin %80’inin daha önce de Volkswagen ile çalışan ve anlaşması bulunan tedarikçiler olacağı belirtildi.

 

Yeni Golf ile ilgili henüz fazla bilgi yok. Otomobilin aks mesafesinin önceki nesile kıyasla daha uzun olması ve ağırlığının azaltılması bekleniyor.

 

Otomobilde yeni teknolojiler sunulmasına kesin gözüyle bakılıyor. Modelin piyasaya çıkacağı tarih itibariyle yarı otonom sürüş sistemleri içermesi de muhtemel. Bu da Ford Focus, Renault Megane, Peugeot 308 gibi diğer kompakt modeller için çıtayı yükseltecektir.

Son Güncelleme : 22 Ocak 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo