Makyajlı 2018 Jeep Renegade görüntülendi

Ototeknikveri     24 Ocak 2018 03:06

Jeep’in en küçük SUV’si bu yıl güncellenerek yeni bir görünüme ve yeni donanıma kavuşacak. Kısa süre önce güncellenen ve geçtiğimiz günlerde Detroit Motor Show’da tanıtılan Jeep Cherokee’nin yanına bu kez 2018 Jeep Renegade katılıyor.

Makyajlı 2018 Jeep Renegade görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Fiat 500X ile aynı platformu kullanan Renegade 2014’ten beri Jeep’in en küçük modeliydi. Aradan dört yıl geçtikten sonra artık modelin güncellenme zamanı geldi. Özellikle stilde ve iç kabin teknolojisinde değişiklikler yapılacak.

 

Casus fotoğraflar Jeep’in Renegade’nin görünüşünde büyük değişiklikler planlandığını gösteriyor. Kamuflaja rağmen, öndeki panellerin aynı şekilde kaldığı görülüyor. Ön fasyada yeni bir ön panjur, yeni farlar ve yeni ön tampon bekleniyor. Otomobilin arka kısmı için de aynı şeyler geçerli.

 

Casus fotoğrafçılar otomobilin iç kabinini de görüntülemeyi başardı. Konsol büyük oranda kamuflajlı olsa da yeni ve daha büyük multimedya ekranını fark etmek mümkün. Ekranın çevresinde hiç buton bulunmuyor.

 

Renegade hafif bir güncellemeden geçecek, dolayısıyla kaputun altında herhangi bir değişiklik beklenmiyor. Bu yıl içinde tanıtımı yapılacak model sonbahar aylarında bayilere ulaşabilir.

 

 

Son Güncelleme : 24 Ocak 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo