Jeep Grand Cherokee S versiyonu ile ‘Karanlık Taraf’a geçti

Ototeknikveri     24 Ocak 2018 09:58

2010’dan beri piyasada olan Jeep Grand Cherokee pek çok donanım seviyesi ve özel pakete sahip. Avrupa’da yeni tanıtılan bu son versiyon ise oldukça haşin görünüyor.

Jeep Grand Cherokee S versiyonu ile ‘Karanlık Taraf’a geçti
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Piyasada özellikle SUV’ler arasında oldukça popüler hale gelen çok sayıda “gece” ya da “siyah” versiyonu takip eden Jeep Grand Cherokee S, koyu renk görünümü ile çeşitli Avrupa ülkelerinde tanıtıldı.

 

Logolar, ön panjur çevreleri, yan trim, arka lambalar ve 20 inç jantlar “Low Gloss Granite Crystal” renginde. Ön panjur ve tüm pencere çerçeveleri parlak siyah, ikili egzoz boruları ise siyah krom renklerinde sunuluyor. Bu tonların tümü 10 farklı renk seçeneği ile kontrast oluşturuyor ya da tamamlıyor. Bunlar arasında Grand Cherokee için özel “Sangria Metallic Red” renk seçeneği de var.

İç kabinde kontrol paneli ve SRT stili perfore siyah Napa deri koltuklar gibi çeşitli kısımlarda anotlanmış bakır – çinko – kalay alaşımı, siyah ahşap, ayrıca siyah dikişler kullanılmış. Panoramik tavan penceresi, deri direksiyon ve klima kontrollü koltuklar gibi bir dizi opsiyonel ekstra, standart olarak geliyor. Performansta yapılan tek yükseltme standart spor süspansiyonda, ayrıca yeni model 3.0 litre dizel (250 hp), 3.6 litre Pentastar V6 (286 hp) ya da 5.7 litre Hemi V8 (352 hp) motorlarla tercih edilebiliyor.

 

Tüm motorlar sekiz vitesli otomatik şanzıman ile geliyor. Burada 707 hp süperşarjlı Hellcat motor göremiyoruz ama böyle bir şey isteyenler için sonuçta SRT Trackhawk da var.

Son Güncelleme : 24 Ocak 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo